Πρόστιμο 200.000 από τον Γιάννη Αλαφούζο στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τις δύο διαδοχικές γκέλες

Οι παίκτες της Κηφισιάς πανηγυρίζουν το γκολ για το 1-1, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – Κηφισιά για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο Γήπεδο “Α.Νικολαϊδης”, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Οι δύο διαδοχικές εντός έδρας γκέλες απέναντι σε Λαμία και Κηφισιά έφεραν την έντονη αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να επιβάλλει βαρύ πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μετά από έναν συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας στο πράσινο στρατόπεδο.

Και αυτό γιατί ανάμεσα στο ματς με τους Θεσσαλονικείς ο πράσινοι έκαναν δύο φορές “χαρακίρι”, αφού πρώτα άφησαν δύο βαθμούς στο γήπεδό τους με αντίπαλο την Λαμία (2-2) που παλεύει για την είσοδο στα play offs μέσω της 6ης θέσης και το βράδυ της Κυριακής αναδείχτηκαν ισόπαλοι με την νεοφώτιστη Κηφισιά (1-1) που δίνει μάχη για την παραμονή της.

Μάλιστα, η εμφάνιση των πρασίνων στην αναμέτρηση έφερε τέτοια δυσφορία στη διοίκηση ώστε αυτή να πάρει άμεσα τη μορφή προστίμου, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποφασίζει να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές για τα δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Με πληροφορίες από Sport 24

Λίβερπουλ:YNWA από παίκτες κι οπαδούς, «Μπομπ Μάρλεϊ» στις εξέδρες και ο Κλοπ με το κύπελλο αγκαλιά μες το αεροπλάνο [τα videos της νίκης]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: