Όχι και τόσο ενθαρρυντικά τα νέα από τον Μπλίνκεν για τον πόλεμο: Εφικτή μεν μια εκεχειρία στη Γάζα, αλλά μένουν να λυθούν «δύσκολα θέματα»

O υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα στα Τίρανα., όπου πραγματαοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στην Αλβανία. Photo via X@Secretary Antony Blinken@SecBlinken




Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι εξακολουθεί να θεωρεί «εφικτή» μια συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την απελευθέρωση των ομήρων.

  • «Εργαζόμαστε εντατικά για αυτό και πιστεύω ότι είναι ακόμη δυνατόν» να επιτευχθεί μια συμφωνία, είπε ο Μπλίνκεν, από τα Τίρανα όπου παραχώρησε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των μεσολαβητών συνεχίζονται στο Κάιρο και ο Αμερικανός υπουργός σημείωσε ότι υπάρχουν μερικά «πολύ δύσκολα» θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν.

Mε πληροφορίες από Reuters-AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Τίρανα, Albania

Αιφνιδίως στο Ισραήλ ο διευθυντής της CIA για συνάντηση με Νετανιάχου: Συνεδριάζουν πολεμικό συμβούλιο και συμβούλιο ασφαλείας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: