Ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχτηκε χυδαία επίθεση στον δρόμο: Μετά από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια [video]

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει στη συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις». ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Χυδαία λεκτική επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχτηκε στο δρόμο, ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Το αποκάλυψε στις κάμερες ο ίδιος ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Μεταξύ άλλων,  σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο ηθοποιός και βουλευτής γνωστοποίησε το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δέχτηκα μια επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο με ποδήλατο, πολύ χυδαία. Δεν μπορώ να σας πω τι είπε. Όχι χειρονομία, λεκτική επίθεση. Δεν λέγεται στην τηλεόραση.

Εγώ του είπα “σας τρομάξαμε;” και μου λέει “ναι”.

Και του είπα “καλά κάναμε και σας τρομάξαμε, για να ξυπνήσετε”».




Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας, λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου απέσπασε το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, με τις συγκινητικές του αναφορές, όχι μόνο από τα βουλευτικά έδρανα, αλλά και από τα έδρανα της κυβέρνησης.

Βουλή: Οι συγκινητικές αναφορές του Σπύρου Μπιμπίλα που απέσπασαν χειροκροτήματα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: