Ο Νίκος Παππάς ρίχνει σωσίβιο στον Κασσελάκη: Οχι σε εσωκομματικές εκλογές -Ξεχωριστή θέση στη Γεροβασίλη δίπλα στον Πρόεδρο

Ο Νίκος Παππάς screenshot glomex




Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς, στην ομιλία του κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είπε ευθέως όχι στην εκλογική διαδικασία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «100 ημέρες πριν από την ευρωκάλπη δεν μπορούν να αναλωθούν οι 50 σε εσωκομματικές εκλογές», ενώ πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ζητήσει λευκή επιταγή.

Ο  Νίκος Παππάς αναφέρθηκε σε «κέντρα που δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ καταλύτη της επόμενης ημέρας και κάλεσε να τεθεί σήμερα και αύριο τέρμα στην εσωστρέφεια. «Ο προοδευτικός κόσμος έχει προσδοκίες και θα είναι σκληρός εάν δεν ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του. Υπάρχουν λύσεις», είπε και ζήτησε από τη Δευτέρα να ξεκινήσει η εκστρατεία για τις ευρωεκλογές.

Για την Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι με την παρουσία της κοσμεί την παράταξη. «Υπηρέτησε στις κρίσιμες στιγμές το συλλογικό στόχο και πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη», τόνισε.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Eλλάδα Αθήνα 

«Πάμε σε καθαρές λύσεις» διαμηνύει το περιβάλλον Κασσελάκη: Προς τελική αναμέτρηση οδεύουν τα αντίπαλα στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: