Ο χαζομπαμπάς Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία με την 10 μηνών κόρη του: Τι απαντά στους επικριτές του ο 80χρονος ηθοποιός [video]

FILE PHOTO: Ο Αμερικανός ηθοποιός Robert De Niro EPA, JASMIN BRUTUS




«Είναι τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκιά Όταν την κοιτάζω, όλα τα άλλα εξαφανίζονται», λέει ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο ποζάροντας με την μόλις 10 μηνών κόρη του Τζια.

Ο 80χρονος ηθοποιός στη νέα φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στο σπίτι του ποζάρει με το γνωστό του χαμόγελο στον φακό έχοντας στην αγκαλιά του την κορούλα του.

Σε συνέντευξή του στο People o Ντε Νίρο είπε ότι βλέπει πολλές ομοιότητες» στις φωτογραφίες ανάμεσα στην κόρη του και εκείνον όταν ήταν στην ηλικία της.

Και παρά το γεγονός ότι ορισμένοι έχουν κατακρίνει τον γηραιό ηθοποιό και άλλους που απέκτησαν παιδιά σε μεγάλη ηλικία ο ίδιος αγνοεί τα σχόλια και απολαμβάνει τη «χαρά» που του προσφέρει η κόρη του.

«Είναι τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκιά. Όταν την κοιτάζω, όλα τα άλλα εξαφανίζονται. Έτσι, είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να είμαι μαζί της κάθε στιγμή». Πρόσθεσε ακόμα ότι τα άλλα παιδιά του ακόμα και τα εγγόνια του ξετρελαίνονται μαζί της.

Βόλτα στο κέντρο της Νέας Υόρκης για το στερνοπούλι του 79χρονου Ρόμπερτ Ντε Νίρο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: