Με παιδιά ομογενών ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εξήρε τον ρόλο της κυπριακής ομογένειας στη διατήρηση της μνήμης και του αγώνα για τον τόπο

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δέχεται παιδιά της ομογένειας – μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Παγκύπριος-Ελευθέρια Νέας Υόρκης, μαζί με συνοδούς τους. PIO, Andreas Loukaides




Παιδιά ομογενών, μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας “Παγκύπριος _ Ελευθερία” της Νέα Υόρκης υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το πρωί, στο Προεδρικό.

Καλωσορίζοντας τα παιδιά, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εξήρε τον ρόλο και τη συμβολή της κυπριακής ομογένειας στη διατήρηση της μνήμης και του αγώνα για τον τόπο.

Πρόσθεσε δε ότι η Πολιτεία θα συνεχίσει να στηρίζει τους ομογενείς, καθώς και να δίδει τη δυνατότητα σε ομογενείς δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενεάς να ταξιδεύουν στην Κύπρο.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Τζιαζας χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα “ιστορική” και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στον οποίον πρόσφερε ως ένδειξη εκτίμησης το σήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας και φανέλα της ομάδας, στην οποίαν αναγράφεται το όνομά του.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Κύπρο, τα παιδιά επισκέφθηκαν μνημεία, όπως τα Φυλακισμένα Μνήματα και την Πράσινη Γραμμή.

Επιπλέον, αγωνίστηκαν με άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Πηγή: ΡΙΚ, Έλενα Σοφοκλέους

Μυστήριο με την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα: Προήλθε από διαρροή υγραερίου λέει η Αστυνομία, συνεχίζονται οι έρευνες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: