«Καριέρα» μοντέλου για τη Μόνικα Λεβίνσκι: Γνωστός οίκος μόδας την επέλεξε για να μεταφέρει ένα ξεκάθαρο μήνυμα

Η Μόνικα Λεβίνσκι για το Reformation Πηγή Photo: Instagram




Την εποχή του σκανδάλου με τον Μπιλ Κλίντον, τα φώτα της δημοσιότητας την «τύφλωσαν». Τα τελευταία χρόνια η Μόνικα Λεβίνσκι επιστρέφει σ’ αυτά όταν έχει ένα μήνυμα να μεταφέρει. Σήμερα, στα 50 της, τη βλέπουμε ως το πρόσωπο της νέας σειράς του οίκου μόδας Reformation που έχει έναν πολύ ιδιαίτερο στόχο: την ενίσχυση της συμμετοχής στις εκλογές, καθώς ο οίκος μόδας συνεργάζεται με το Vote.org.

Η Μόνικα Λεβίνσκι επιλέχθηκε για να ηγηθεί της τελευταίας εκστρατείας της εταιρείας που στόχος έχει να «υπενθυμίσει» στους πολίτες την εκλογική τους «δύναμη».

«Η ψηφοφορία χρησιμοποιεί τη φωνή σας για να ακουστεί και είναι η πιο καθοριστική πτυχή της δημοκρατίας», φέρεται να είπε η Λεβίνσκι στον ιστότοπο της εταιρείας. «Αν θέλεις να παραπονιέσαι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, πρέπει να βγεις να ψηφίσεις».

Η Μόνικα Λεβίνσκι -πλέον συγγραφέας- ήταν μόλις 22 ετών όταν συνδέθηκε ερωτικά με τον τότε πρόεδρο, ο οποίος ήταν 27 χρόνια μεγαλύτερός της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reformation (@reformation)

Το 2018, η Λεβίνσκι είπε ότι η σχέση τους αποτελούσε «κατάχρηση εξουσίας» από την πλευρά του Κλίντον, σημειώνοντας ότι ήταν «ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη… με αρκετή εμπειρία ζωής για να γνωρίζει καλύτερα».

Από τότε που επανεμφανίστηκε στη δημοσιότητα το 2014, έχει μιλήσει τακτικά δημόσια κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού.

Ως μέρος της εκστρατείας, ο ιστότοπος του Reformation περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή για την ψηφοφορία. Η εταιρεία έχει επίσης κάνει μια δωρεά 20.000 £ στο Vote.org, τον μεγαλύτερο μη κομματικό οργανισμό της χώρας που εργάζεται για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Με πληροφορίες από CNN, ELLE

Για μια λέξη, 60 χρόνια μετά, η εμβληματική Μαίρη Πόππινς της Disney δεν είναι πλέον παιδική ταινία: Χρειάζεται γονική συναίνεση αποφάσισε το BBFC [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: