Η Hellas Journal πάλι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στην Ουάσιγκτον: Ειδικό “μπρίφιγκ” για τις σχέσεις της Ελλάδας και των ΗΠΑ ενόψει του στρατηγικού διαλόγου…

DCFPC On-the-record hybrid roundtable with Hellenic Media: Deputy Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, Joshua Huck (R) briefed outlets from Greece and Cyprus. On the left Media Relations Officer Jake Goshert and Michail Ignatiou of Hellas Journal. Public domain photo by State Department FPC, Sherry L Brukbacher.




Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διοργάνωσε χθες μία ειδική ενημέρωση για τις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ελλάδα και την Κύπρο, στο Foreign Press Center της Ουάσιγκτον.

Ο Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Joshua Huck ενημέρωσε επιλεγμένο αριθμό ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης, ανάμεσα στα οποία -όπως πάντα- βρισκόταν και η ιστοσελίδα μας Hellas Journal, η οποία αντιπροσωπεύθηκε από τη Νίκη Γεωργάτου και τον Μιχάλη Ιγνατίου.

Στην ενημέρωση προσκλήθηκαν επίσης η ΕΡΤ, το MEGA, η Καθημερινή και το κανάλι Στάρ.

Όπως είναι γνωστό, η ιστοσελίδα μας είναι από τα ελάχιστα ελληνικά και κυπριακά μέσα ενημέρωσης που έχουν διαπιστεύσεις στο Λευκό Οίκο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και στο Κογκρέσο.

Όλες οι πληροφορίες από την ειδική ενημέρωση ΕΔΩ

Η Ουάσιγκτον υμνεί τις σχέσεις της Αθήνας με τις Ηνωμένες Πολιτείες: Στηρίζουν ένα ευρύτερο σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών αμυντικών δυνατοτήτων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: