Η 21χρονη Ορτέγκα και ο 52χρονος Φρίμαν γύρισαν την πιο διχαστική ερωτική σκηνή της χρονιάς: «Αηδιασμένοι» οι θεατές, «σίγουρη» η πρωταγωνίστρια [video]

Η 21χρονη Τζένα Ορτέγκα και ο 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν σε σκηνή της ταινίας Πηγή photo: Screenshot via YouTube




Mια ερωτική σκηνή της Τζένα Ορτέγκα και του Μάρτιν Φρίμαν στη νέα ταινία Miller’s Girl έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με αιχμή την ηλικιακή διαφορά των 31 ετών που έχουν οι δύο πρωταγωνιστές.

Στην ταινία, η 21χρονη σταρ του «Wednesday» υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet στη μαύρη δραματική κωμωδία «Miller’s Girl», ενώ ο 52χρονος Freeman, αναλαμβάνει το ρόλο του δασκάλου Jonathan Miller.

Στην ταινία, που δεν έχει προβληθεί ακόμη στην Ελλάδα, βλέπουμε τους δύο πρωταγωνιστές να μπλέκονται σε μια πολύ περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με την Cairo να επιλέγει να γράψει μια ερωτική ιστορία, αφού της δόθηκε μια εργασία δημιουργικής γραφής από τον Jonathan.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, η Jenna και ο Martin συμμετέχουν σε ερωτικές σκηνές, οι οποίες δημιουργούν μία άβολη αίσθηση σε όσους έχουν παρακολουθήσει την ταινία στις ΗΠΑ.

Στο X (πρώην Twitter) οι θεατές γράφουν μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι επιτέλους δεν θα βλέπω αυτές τις ταινίες με το χάσμα ηλικίας. Είναι όλες αηδιαστικές και τις έχω βαρεθεί. Τίποτα δεν θα μπορούσε να σώσει αυτή την ταινία για μένα».

«MARTIN FREEMAN ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ JENNA ORTEGA», έγραψε κάποιος με κεφαλαία γράμματα ενώ ένας ακόμα σχολίασε: «Νιώθω άβολα».

«Αυτή η σκηνή της Jenna Ortega με τον Martin Freeman ίσως είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ», είπε κάποιος άλλος.

«Όταν ο Martin Freeman ήταν στα 40 του η Jenna Ortega ήταν 10 ετών», σχολίασε ένας άλλος, που φάνηκε να μην αποδέχεται τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν οι δύο πρωταγωνιστές.

Αποφασισμένη η πρωταγωνίστρια, λέει η συντονίστρια των ερωτικών σκηνών

Απαντήσεις στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ερωτική σκηνή έδωσε η Κριστίνα Αρτζόνα, η οποία εργάστηκε ως συντονιστής των συγκεκριμένων σκηνών.

Όπως είπε στη Daily Mail, η Ορτέγκα «ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει» πριν να γυρίσει το γύρισμα των επίμαχων σκηνών καθώς και ότι σε καμία στιγμή δεν θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια.

«Υπάρχουν αρκετοι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδικασία για να είναι σίγουρο τι θα αντιμετωπίσει και η Τζένα ήταν πολύ αποφασισμένη και σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει» πρόσθεσε η Αρτζόνα.

Όπως εξήγησε, η δική της δουλειά ήταν να στηρίξει τις αποφάσεις της Ορτέγκα και «να προσαρμόσω τους ηθοποιούς ειδικά σε μια παραγωγή όπως αυτή όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές».

Η ταινία με τίτλο «Miller’s Girl» φέρνει στο επίκεντρο περίπλοκη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μία 18χρονη μαθήτρια και το καθηγητή της. Ο Jonathan Miller (Freeman) είναι ερωτευμένος με την μαθήτριά του, Cairo Sweet (Ortega), η οποία έχει ταλέντο στη γραφή.

Αλλά αυτό που ξεκινά ως φαινομενικά αθώα υποστήριξη από τον δάσκαλο μετατρέπεται σε μια ακατάλληλη φαντασίωση γεμάτη πάθος, καθώς η Sweet αρχίζει να γράφει για μια φανταστική σχέση μεταξύ των δύο.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Miller κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να καταπνίξει τις προόδους της μαθήτριάς του, αλλά καθώς οι συμμαθητές της την παροτρύνουν να το σταματήσει, η Sweet αποφασίζει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τον κυνηγήσει ανεξάρτητα.

Η ταινία «Miller’s Girl» κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 26 Ιανουαρίου 2024, στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Queen

 

«Δεν υπάρχει συναίνεση όταν είσαι 14 ετών»: Γαλλίδα ηθοποιός κατήγγειλε για βιασμό διάσημο σκηνοθέτη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: