H στεγαστική κρίση στο επίκεντρο της «Ωρας του πρωθυπουργού»: Σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη θα απαντήσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής, την πέμπτη ημέρα της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό του 2024, Αθήνα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» Νίκου Ανδρουλάκη με θέμα: «Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;», στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», θα απαντήσει σήμερα στις 10:30 πμ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εν συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12:30 μμ, ο κ. Μητσοτακης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», στο Athenaeum Intercontinental, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Τέλος, στις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenković, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ: Για ευρωεκλογές, μεταναστευτικό

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: