Εξωφρενικό γκολ από Ολλανδό τερματοφύλακα: Απέκρουσε, τραυματίστηκε και σκόραρε χωρίς να το πάρει χαμπάρι [video]

Στι




Tερματοφύλακας ονόματι Λαρς Γιάνσεν (Lars Jansen) σημείωσε ένα απίστευτο γκολ σχεδόν από την δική του περιοχή.

Το ποδοσφαιρικώς σχεδόν εξωφρενικό περιστατικό συνέβη στον νικηφόρο (3-1) αγώνα της ομάδας του τερματοφύλακα, Noordwijk, επί της Amsterdamsche FC για την τρίτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας άργησε να συνειδητοποιήσει τι είχε… διαπράξει αφού λίγο μετά το σουτ ο αντίπαλος επιθετικός τον… γκρέμισε.
Το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, όταν ο Γιάνσεν βγήκε τρέχοντας από την περιοχή του για να διώξει μια πάσα που όδευε προς το τέρμα του και τον αντίπαλο επιθετικό,Μαρτσιάνο Μένγκερινκ.

Ο Γιάνσεν απέκρουσε τη μπάλα και ενώ αυτός ήταν πεσμένος στο έδαφος σφαδάζοντας από το χτύπημα του αντιπάλου, η μπάλα διήνυσε σχεδόν σε όλο το μήκος του γηπέδου, αναπήδησε πάνω από τον τερματοφύλακα της Άμστερνταμ, Γκίζ φαν Ζέτεν και φώλιασε στο πίσω μέρος των δικτύων.

Ο Γιάνσεν παρέμεινε αρκετή ώρα στο έδαφος και με δυσπιστία άρχισε να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί καθώς οι συμπαίκτες του έσπευσαν να πανηγυρίσουν μαζί του το απίστευτο γκολ.

Μιλώντας μετά τον αγώνα ο Γιάνσεν παραδέχθηκε είπε ότι δεν είδε ποτέ το γκολ λόγω της σύγκρουσής του με τον επιθετικό.

 

«Φυσικά και μου αρέσει να σταματάω τις μπάλες ως τερματοφύλακας, αλλά και το να βάζεις ένα γκολ στις τόσες δεν είναι κακό. Δεν συμβαίνει συχνά, οπότε πρέπει να το απολαύσει κανείς».

«Ελπίζω να υπάρχει ένα καλό βίντεο!», κατέληξε αστειευόμενος.

Με πληροφορίες από CNN

«Σφίγγα» ο Αντσελότι για Μπαπέ που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται πιο κοντά παρά ποτέ στη Βασίλισσα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: