Conference League: Με Ντιναμό Ζάγκρεμπ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ, με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός

Olympiacos’ players celebrate the opening goal during the UEFA Europa Conference League knock-out round play-offs, 1st leg match between Olympiacos FC and Ferencvaros TC in Karaiskaki Stadium in Piraeus, Greece, 15 February 2024. EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU




ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμαθαν τους αντιπάλους τους στους «16» του Conference League. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Δικέφαλος την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ολυμπιακός ως «ανίσχυρος» στην κλήρωση θα δώσει το πρώτο ματς στην έδρα του στις 7 Μαρτίου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα μετά (στις 14 Μαρτίου) εκτός έδρας.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ που ήταν «ισχυρός» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου (7 Μαρτίου) και τη ρεβάνς στην Τούμπα μια εβδομάδα μετά, στις 14 Μαρτίου.

Οι ακριβείς ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές από την UEFA το επόμενο διάστημα.

Σε περίπτωση πρόκρισης οι δύο ομάδες θα μάθουν τους αντίπαλούς τους στους «8» σε νέα κλήρωση στις 15 Μαρτίου. Σε αυτή την κλήρωση θα μάθει και το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Από την προημιτελική φάση θα μπορούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός να αναμετρηθούν μεταξύ τους (εφόσον προκριθούν) και να δώσουν την πρώτη ιστορική μονομαχία δύο ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Λίβερπουλ και Τσέλσι μονομαχούν την Κυριακή στον τελικό του Λιγκ Καπ: Η χρυσή βίβλος των νικητών της διοργάνωσης [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: