Χάι-τεκ Παλαιοχριστιανός: Δουλεύει από το λαγούμι της Κορίνθου ως δημοτικός υπάλληλος για τον δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου στην Εύβοια…

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Αlpha




Δημοτικός υπάλληλος και μάλιστα εξ άποστάσεως (μέσω διαδικτύου) εργαζόμενος σε δήμο της Εύβοιας (!) είναι ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο AΝΤ1 και δεν διαψεύδει ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου. Για το θέμα διέταξε έρευνα η Υπ. Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, δίπλα από το λαγούμι και τη σπηλιά, σε μία από τις καλύβες που ηλεκτροδοτείται υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και έτσι ο 46χρονος μπορείνα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη δημοτική επιχείρηση δήμου της Εύβοιας.
Ποιες είναι αυτές παραμένει άγνωστο.

«Ενημερώθηκα ότι εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στον δήμο μας και αμείβεται κανονικά. Από ότι βλέπω από τα χαρτιά, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας, έτσι μας είπαν από την τελευταία διοίκηση. Έστειλα έγγραφο και δεν παρουσιάστηκε. Έστειλα ξανά έγγραφο να απολογηθεί για την απουσία του. Μέσα στην υπηρεσία, έχει κάνει τις δουλειές που του έχουν αναθέσει» τόνισε στον AΝΤ1 ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου Νικόλας Γούρνης επιβεβαιώνοντας ότι ο 46χρονος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος.




Ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου συμπλήρωσε ότι ο 46χρονος κάνει χρήση της τεχνολογίας και εργάζεται χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες του δημαρχείου αλλά εργάζεται εξ’ αποστάσεως μέσω ίντερνετ. Προηγουμένως δούλευε σε άλλο δήμο αλλά το 2020 πήρε μετάταξη για λόγους υγείας.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε αφενός ότι το οίκημα όπου διαμένει η οικογέναι δεν είναι «σπηλιά, είναι καλύβα» και παρομοίασε την οικογένεια με τους ορεσίβιους στην Κρήτη, τα παιδιά των οποίων κάνουν αγροτικές δουλειές. Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι το αγόρι της οικογένειας έχει τελειώσει το Δημοτικό και την Α’ Γυμνασίου.

Ως προς τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 46χρονος, είπε πως «ο εντολέας μου ήθελε εσφαλμένα να διώξει τους κυνηγούς και το έκανε με λάθος τρόπο».

«Έχουν γονική μέριμνα και οι δύο, τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν αγνοούνται ούτε τα έχει απαγάγει η μητέρα», είπε σχετικά με την «εξαφάνιση» της μητέρας και των παιδιών από τις Αρχές ο δικηγόρος, σημειώνοντας πως «και στις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εκεί τα παιδιά», ενώ ερωτηθείς για το πού βρίσκονται απάντησε πως «η μητέρα τους είχε ανειλημμένη υποχρέωση προς συγγενικό της πρόσωπο και πήρε τα παιδιά μαζί».

Σημειώνεται πως παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας. «Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί» είπε o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: