Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: Κανονικά η 23η αγωνιστική

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Ολυμπιακού (Δ) μάχεται για την μπάλα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τους β’ ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναβολή του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των εννέα θετικών ψήφων κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Ως τούτου δεν έγινε αποδεκτό, που σημαίνει ότι το ντέρμπι της Τούμπας θα διεξαχθεί όπως αρχικά είχε οριστεί, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής (18/2, 20:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει αναβολή για να μην επιβαρυνθούν ενόψει των δύο αναμετρήσεων σε μια εβδομάδα με τη Φερεντσβάρος για τα μπαράζ του Conference League που δίνουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, όπως έκαναν οι Ούγγροι στη δική τους Λίγκα, καθώς το παιχνίδι τους με την Ντιόσγκιορ αναβλήθηκε.

  • Υπέρ του αιτήματος της πειραϊκής ομάδας, φυσικά εκτός του Ολυμπιακού, τάχθηκαν οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Βόλος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης.
  • «Όχι» είπαν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης
  • Λαμία, Παναιτωλικός, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξαν το έμμεσο «όχι», δηλαδή λευκή ψήφο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η εντεκάδα του 1,42 δισ. ευρώ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 2022-23 η πιο ακριβή ομάδα που έχει υπάρξει ποτέ στην Ευρώπη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: