Βαθιά διαταραγμένος «Μεσσίας» αποκεφάλισε τον πατέρα του: Κρατώντας το κεφάλι επιδόθηκε σε συνωμοσιολογικό παραλήρημα κατά του Μπάιντεν στο YouTube [videos]

FILE PHOTO: Ο 32χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Πενσυλβάνια, δυο ώρες αφότου η μητέρα του βρήκε τον αποκεφαλισμένο σύζυγό της στο μπάνιο του σπιτιού τους. photo via pixabay.com@geralt/




Ένα αποτρόπαιο έγκλημα με πρωταγωνιστή έναν βαθιά διαταραγμένο δράστη και υποτιθέμενα “πολιτικά κίνητρα” εξελίχθηκε στην Πενσυλβάνια.

Ένας 32χρονος αυτοαποκαλούμενος «μεσσίας» αποκεφάλισε τον 68χρονο πατέρα του, στη συνέχεια το επιδείκνυε σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube επιδιδόμενος σε ακατάληπτες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Ο Τζάστιν Μον, 32 ετών, συνελήφθη δυο ώρες αφότου ειδοποιήθηκε η αστυνομία, καθώς η μητέρα του βρήκε τον σύζυγό της αποκεφαλισμένο μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους, στο ήσυχο προάστιο Λέβιταουν της Φιλαδέλφειας..

  • Στον συλληφθέντα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, κατάχρηση πτώματος και κατοχή οργάνου εγκλήματος από πρόθεση.

Ώρες πριν από τη σύλληψή του, ο Μον κρατώντας – όπως έλεγε- το κεφάλι του πατέρα του, επιδίδονταν σε παραληρηματική ομιλία στο κανάλι του στο YouTube καταγγέλλοντας τις ομοσπονδιακές αρχές και την κυβέρνηση.

Ο Μον είπε ότι πολλοί τον θεωρούν μεσσία και τον θέλουν στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μον μίλησε επίσης για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν , τους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, αποκαλώντας τους «ακροαριστερούς αφυπνισμένους όχλους», υποστηρικτές του κινήματος των Black Lives Matter και τα μέλη της κοινότητας LGBTQ+. Κάλεσε επίσης τον κόσμο να επιτεθεί στους ομοσπονδιακούς εργαζομένους, στις ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου και σε δημοσιογράφους.

  • Το αποτρόπαιο απόσπασμα 14 λεπτών – το οποίο παρέμεινε στο YouTube για έξι ώρες  προτού αφαιρεθεί – δείχνει τον Μον να κρατά ψηλά το κεφάλι του πατέρα του σε μια ματωμένη πλαστική σακούλα να δηλώνει: «Η βία είναι η μόνη λύση για την προδοσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ».

«Αυτό είναι το κεφάλι του Μάικ Μον, ενός ομοσπονδιακού υπαλλήλου επί 20 χρόνια και πλέον και πατέρα μου. Είναι τώρα στην κόλαση για την αιωνιότητα ως προδότης της χώρας του ». 

Η αστυνομία κλήθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης και βρήκε ένα ακέφαλο σώμα στο μπάνιο του, δήλωσε ο επικεφαλής Τζο Μπαρτορίλα του αστυνομικού τμήματος της Middletown.

«Μας κάλεσαν στο σπίτι και οι αστυνομικοί μπήκαν και ανακάλυψαν ότι ο πατέρας στον επάνω όροφο ήταν νεκρός», είπε.

«Επικοινωνούμε με κάποιους ανθρώπους στην κοινότητα που γνωρίζουν την οικογένεια.

«Και ακούμε πολλά. Προφανώς είναι πολύ γνωστός στην κοινότητα μόνο από τις κλήσεις που λαμβάνουμε ».

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Μον στο YouTube, όπου είχε 115 followers. Τώρα υπάρχουν μόνο τέσσερα βίντεο στο κανάλι, στα οποία εμφανίζεται να τραγουδά φάλτσα και να παίζει μουσική, με μια φωτογραφία του προσώπου του.

Στο βίντεο του αποκεφαλισμού, φωνάζει λέγοντας ότι η οικονομία είναι «κοντά στην καταστροφή» και οι περισσότεροι Αμερικανοί «δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά το αμερικανικό όνειρο».

https://www.youtube.com/watch?v=13g8qRr8Ztg

Ο Μον συνεχίζει λέγοντας ότι προσφέρει αμοιβή 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε οποιονδήποτε μπορούσε να σκοτώσει κορυφαίους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του  διευθυντή του FBI , Κρίστοφερ Ρέι, του γενικού εισαγγελέα Μέρικ Γκάρλαντ και του πρώην γενικού εισαγγελέα Μπιλ Μπαρ.

Αναφέρεται στην ύπαρξη μιας «παγκοσμιοποιημένης και κομμουνιστικής»  συνωμοσίας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λέει ότι «το προδοτικό καθεστώς Μπάιντεν» θέλει να στείλει «τον στρατό της Αμερικής στο εξωτερικό για να πολεμήσει για την Ουκρανία και να πεθάνει μέσα στον  ρωσικό χειμώνα».

Ο Μον τάσσεται εναντίον των «μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών που φοροδιαφεύγουν» και εκείνων που βρίσκονται πίσω από το σωφρονιστικό σύστημα των ΗΠΑ. Μιλά επίσης κατά του  «δικτύου του κακού» που όπως λέει «μαστίζει» την Αμερική.

Ισχυρίζεται ότι είχε εργαστεί ως εργολάβος για τη Microsoft και είδε πώς η εταιρεία «διέφευγε δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους». Λέει πως ότι ειδοποίησε την εφορία πριν από περίπου πέντε χρόνια, αλλά απλώς τον αγνόησαν.

Ο βαθιά διαταραγμένος Μον  υποστηρίζει ότι «ο  Σατανάς θέλει να πέσει η Αμερική για να μπορέσει να εξαπολύσει το σχέδιό του στον κόσμο», ενώ διακηρύσσει:  «Εγώ και πολλοί άλλοι ηγέτες ξέρουμε πώς να φτιάξουμε την Αμερική, αλλά πρέπει να παλέψουμε για αυτήν».

Κορυφώνοντας τον παραληρηματικό του λόγο, ο Μον λέει πως αισθάνεται ότι μπορούσε να είναι «ο πρώτος ομόφωνα εκλεγμένος υποψήφιος και για τα δύο κόμματα μετά τον Τζορτζ Ουάσιγκτον».

Και προσθέτει: «Αλλά με πρόδωσαν το FBI, τα ομοσπονδιακά δικαστήρια και η οικογένειά μου, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είμαι ο μεσσίας. Αυτή η πεποίθηση ότι είμαι ο μεσσίας είναι ο λόγος που δεν έχετε ακούσει ποτέ αυτή την ιστορία στις ειδήσεις, γιατί θα διέδιδε αυτήν την πεποίθηση.

«Δεν λέω ότι είμαι ο μεσσίας, καθώς δεν θα συγκρίνω ποτέ τον εαυτό μου με τον Ιησού Χριστό. Απλώς λέω, γι’ αυτό με πρόδωσαν ».

Και τελείωσε παραθέτοντας εκτενώς αποσπάσματα από τη Βίβλο, λέγοντας ότι έχει «ένα ιερό καθήκον».

Ο Μον λέγεται ότι εμπλέκεται σε μια καταδικασμένη δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση, για μια υπόθεση φοιτητικού δανείου που τον κατέστρεψε οικονομικά. Προσπάθησε να  κατηγορήσει την κυβέρνηση για τα δεινά του. Έχει προσφύγει τέσσερις φορές κάνοντας μήνυση και ζητώντας αποζημίωση  10 εκατομμυρίων δολαρίων από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση – μια υπόθεση που δεν έχει νομική βάση.

Με πληροφορίες από The Daily Mail

 

Έχω αποφασίσει πώς θα απαντήσω για το πλήγμα που δεχθήκαμε στην Ιορδανία, δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: