United Cup: Πρώτη στη μάχη η Μαρία Σάκκαρη με τη Κέμπερ, ακολουθεί η τιτανομαχία Τσιτσιπά – Ζβέρεφ [video]

FILE PHOTO: Maria Sakkari of Greece celebrates after defeating Caroline Garcia of France during the quarterfinals round of the Pan Pacific Open tennis tournament in Tokyo. EPA, FRANCK ROBICHON




Η μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γερμανία για τα ημιτελικά του United Cup μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 8:30 και όπως είναι φυσικό έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει μπει δυναμικά στη νέα σεζόν και αφήνει υποσχέσεις για το Αυστραλιανό Οπεν

Η Σάκκαρη δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια της off season τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, έχοντας στο πλευρό της τον γυμναστή Γιώργο Παναγιωτόπουλο όσο και στο κομμάτι του τένις, καθηγούμενη από τον Τόμι Χιλ, τον επί σειρά ετών προπονητή της.

Οι δύο πρώτες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν είναι εντυπωσιακές, με τη συμπατριώτισσά μας να ξεδιπλώνει στο κορτ τις αρετές της και να πετυχαίνει ισάριθμες νίκες για το United Cup.

Στο παιχνίδι με την Ντανιέλα Σέγκουελ για το tie της Ελλάδας με την Χιλή, η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική και επικράτησε εύκολα με 6-0 και 6-1. Η συμπατριώτισσά μας μπήκε πολύ δυνατά στο κορτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Για μια θέση στα ημιτελικά

Οπως έγινε γνωστό η Μαρία Σάκκαρη θα μπει πρώτη στη μάχη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέμπερ με στόχο να δώσει προβάδισμα για την Ελλάδα. Οι δύο αθλήτριες έχουν αγωνιστεί πέντε φορές στο παρελθόν και η Κέμπερ μετράει τέσσερις νίκες. Παρόλα αυτά, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν παίξει δύο φορές και αμφότερες έχουν επικρατήσει μία φορά.

Στη συνέχεια το βάρος πέφτει στην τιτανομαχία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός αθλητής που φιγουράρει στο Νο2 του κόσμου σε 13 αναμετρήσεις με τον Τσιτσιπά έχει ηττηθεί τις 9.

Τέλος θα πραγματοποιηθεί το διπλό στο οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

08:30 Μαρία Σάκκαρη – Αντζελίκ Κέμπερ / ΕΡΤ SPORTS 2

10:30 Στέφανος Τσιτσιπάς – Αλεξάντερ Ζβέρεφ / ΕΡΤ SPORTS 2

12:30 Μεικτό διπλό ΕΡΤ SPORTS 2

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι Πέισερς είναι ο… κακός δαίμονας των Μπακς: Ηττα με 142-130 παρά το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: