Τα καυτά αργεντίνικα φιλιά του Μιλέι με την αποκαλυπτικά ενδεδυμένη σύντροφό του: Επί σκηνής σε κατάμεστο θέατρο * Δεν το λες ακριβώς «προεδρική εμφάνιση» [videos]

Καυτά φιλιά και αγκαλιές του Αργεντίνου προέδρου με την σύντροφό του Φάτιμα Φλόρες επί σκηνής. Screenshot via YouTube@C5N/




Δεν είναι είδηση, βέβαια, ότι ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, ο Χαβιέρ Μιλέι, γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως αυτή τη φορά ο λόγος που συνέβη αυτό δεν αφορούσε τον “σκληρό πυρήνα” της ανορθόδοξης οικονομικής πολιτικής σοκ που έχει υποσχεθεί να εφαρμόσει στη χώρα.

Ήταν μια εμφάνισή του επί σκηνής, όπου παρουσίαζε το νέο της μιούζικαλ η σύντροφός του, ηθοποιός, μίμος, τραγουδίστρια και κωμικός, Φάτιμα Φλόρες.

Ο Μιλέι, πρώην ‘δάσκαλος ταντρικού σεξ”, ταξίδεψε ειδικά για το σόου της αγαπημένης του αεροπορικώς από το Μπουένος Άιρες στην πόλη Λα Πλάτα, παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης και σε κάποια στιγμή ανέβηκε επί σκηνής όπου επιδόθηκε σε θερμούς εναγκαλισμούς και φλογερά φιλιά στην … ημίγυμνη σύντροφό του ενώπιον των θεατών του κατάμεστου θεάτρου.

Ο 53χρονος Μιλέι, θαυμαστής του Τραμπ και αυτοχαρακτηριζόμενος “αναρχοκαπιταλιστής”, υποτίθεται ότι έκανε έκπληξη στην Φλόρες, η οποία ήταν ντυμένη με μια χρυσαφί απολύτως αποκαλυπτική στολή -και ασορτί γάντια.

Πάντως, πριν τις αγκαλιές και τα φιλιά, ο Μιλέι απευθύνθηκε στους θεατές και προειδοποίησε εκ νέου ότι περιμένουν … δύσκολα την Αργεντινή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιλέι ανταλλάσσει δημοσίως καυτά φιλιά με τη σύντροφό του, αφού το ίδιο είχε κάνει σε ζωντανή αναμετάδοση τη βραδιά της εκλογικής του νίκης τον περασμένο Νοέμβριο.

Μιλέι και Φλόρες είναι ζευγάρι από το 2022, μετά τη συνάντησή τους σε δημοφιλές στην Αργεντινή talk show, δύο μήνες προτού η ηθοποιός χωρίσει από τον τότε σύζυγό της.

 

 

Με πληροφορίες από TMZ

 

Καλή Χρονιά σε όλους… Ο πλανήτης υποδέχεται το 2024: Υπερθέαμα με 8 τόνους πυροτεχνήματα στο Σίδνεϊ, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊπέι [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: