Στον πολυδιαφημισμένο γάμο Ελέτσι-Λεμονίδη το όργιο φοροδιαφυγής: Τα προκλητικά βίντεο που κινητοποίησαν την ΑΑΔΕ* Τι απαντά η πρώην παίχτρια του Survivor [video]

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετράει στο Instagram περισσότερους από 820.000 followers Πηγή Photo: Instagram




Δύσκολα θα μπορούσε να περάσει κάτω από τα ραντάρ της ΑΑΔΕ ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, πρώην παίχτριας του Survivor με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Λεμονίδη, καθώς οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του είχαν φροντίσει, εβδομάδες πριν την τέλεσή του, να διαφημίσουν τον πλούτο και τη χλιδή με τα οποία οι δυο τους θα ενώνονταν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Αλλά και εφορίας.

Μετά τη φημολογία, το απόγευμα της Τετάρτης αποκαλύφθηκε ότι η υπόθεση αφορά τον συγκεκριμένο γάμο, έναν από τους πιο πολυδιαφημισμένους της showbiz, που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και ειδικά των πρωινών εκπομπών το προηγούμενο διάστημα.

Ο γάμος που διοργανώθηκε με κάθε πολυτέλεια και γέμισε με αναρτήσεις το διαδίκτυο ήταν αυτός που ενεργοποίησε το ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ, που σκανάρει τα social media.

Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν, έναν, τους συντελεστές του γάμου και της δεξίωσης, που ακολούθησε.

Όσα εντόπισε η ΑΑΔΕ περιελάμβαναν «μαύρα» κοσμήματα, λουλούδια, μέχρι μπαλόνια και τη γαμήλια τούρτα, ακόμα και γνωστό τραγουδιστή.

Μετά τις φαμφαρονικές δηλώσεις πριν του γάμου, η ίδια η Ελέτσι, τώρα, επικαλείται τις γνωριμίες της από τον χώρο, για να υποστηρίξει ότι τίποτα από όλα όσα συνέθεσαν τον λαμπερό γάμο της δεν της κόστισε, αλλά ήταν ανταποδοτικό.

«Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ, αλλά δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά, ήταν όλα ανταποδοτικά από τις γνωριμίες που έχω» δήλωσε σήμερα η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

«Είναι δυνατόν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα γάμο με τόσες γνωριμίες; Είναι όλα ανταποδοτικά, από τις γνωριμίες που έχω. Όλοι όταν έμαθαν για τον γάμο μου ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου για διαφημιστικούς λόγους. Θα φαίνονταν και αυτοί μέσα από τον γάμο. Η τούρτα για παράδειγμα ήταν διαφημιστικό και ήταν από φελιζόλ, η μεγάλη η τρίμετρη. Ο Τριαντάφυλλος είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά; Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στον γάμο. Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ, αλλά δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά. Δόθηκαν από ανθρώπους που είναι φίλοι και ήθελαν να προμοτάρουν την δουλειά τους μέσα από μένα. Το Faidra Colllection που έδωσε τα νυφικά, ήταν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους. Η wedding planer ήταν κι αυτή δωρεάν. Ο γάμος μου δεν κόστισε γιατί ήμουν εγώ. Τους διαφήμισα όλους μέσα από τα stories μου. Έχω να το ζήσω αυτό από το Survivor», δήλωσε η Ελέτσι, η οποία μετράει πάνω από 820.000 followers στο Instagram.

Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν και το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί, το οποίο επίσης διαφημίστηκε πολλάκις μέσα από τα social media και τις τηλεοπτικές εκπομπές, έγινε επίσης ανταποδοτικά…

Το «Sex and the City» πηγαίνει στο Netflix: Από τον Απρίλιο του 2024

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: