Στον 31χρονο Μπάμπη ανήκει η σορός που βρέθηκε στο Μεσολόγγι: Κατέρρευσε η μητέρα του στο άκουσμα της είδησης

Φωτογραφία από το σημείο των ερευνών. Βίντεο από το site του Αγρινίου Newς Αιχμή




Στον 31χρονο Μπάμπη ανήκει η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε κατά τις έρευνες της Αστυνομίας,σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Αστυνομία, μετά την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός του 31χρονου βρέθηκε στον Κάμπο Ευηνοχωρίου σε μία βαλτώδη περιοχή. Ηταν ως ένα βαθμό καλυμμένη με ένα βαρύ αντικείμενο, προφανώς σκόπιμα τιοποθετημένη επάνω της.

Στο σημείο οδηγείται ιατροδικαστής ώστε να εξετάσει το άψυχο σώμα του 31χρονου και για να γίνει η αναγνώριση από τα ρούχα που είχαν δηλωθεί ότι φορούσε το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης.

Τραγική ήταν η στιγμή έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η μητέρα του Μπάμπη πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε η σορός του παιδιού της.




«Το παιδί μου» φώναξε η μητέρα του Μπάμπη καταρρέοντας καθώς έχει υποστεί εδώ και καιρό τώρα ανείπωτη ψυχολογική δοκιμασία.




Σημειώνεται ότι η απολογία του 50χρονου κατηγορούμενου είναι σε εξέλιξη.

Ο 50χρονος, στις 7 το πρωί της Δευτέρας, και υπό άκρα μυστικότητα, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την δολοφονία του του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης;» ενώ την ίδια στιγμή το δικαστικό μέγαρο είχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τα τελευταία 24ωρα έχει μεταφερθεί από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου σε ΑΤ της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Έως τώρα ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ αμφισβητεί και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Με πληροφορίες από EΡΤ, ΣΚΑΙ

Έστησαν παγίδα αλλά πιάστηκαν σ’ αυτήν: 17χρονοι έστησαν ψεύτικο προφίλ 13χρονης για να εκβιάζουν παιδόφιλους * Συνελήφθησαν μαζί με 41χρονο στην Αγία Παρασκευή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: