Σύνοδος Πρυτάνεων: Ψηφιακά οι εξετάσεις του εξαμήνου στα πανεπιστήμα

FILE PHOTO: Το Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Η Σύνοδος των Πρυτάνεων έκανε αποδεκτή την ερμηνευτική εγκύκλιο του υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκου Πιερρακάκη και συμφώνησε στην ψηφιακή διεξαγωγή των εξετάσεων του εξαμήνου, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου.

Με την ίδια ακριβώς μέθοδο θα ολοκληρωθούν και τα μαθήματα στις σχολές που υπάρχει ζήτημα με τις καταλήψεις και είναι σε εκκρεμότητα ακόμη η ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Συνεχίζονται οι καταλήψεις

Εισαγγελική έρευνα για τις καταλήψεις που συνεχίζονται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνώνται μία σειρά από αδικήματα που διώκονται αυτεπαγγέλτως.

Υπό το φως καταγγελιών φοιτητών για ξυλοδαρμούς και εκφοβισμούς, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής, έδωσε εντολή να διεξαχθεί επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, με διπλή στόχευση: αφενός κατά όσων συμμετέχουν στις καταλήψεις και αφετέρου κατά των πρυτανικών αρχών και των αρμόδιων οργάνων όσον αφορά τις ενέργειές τους για την αποτροπή των καταλήψεων στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Αστυνομία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Και το όνομα της κακοκαιρίας «AVGI»: Ψυχρό κύμα εισβάλλει στην Ελλάδα με χιόνι κυρίως στη Θεσσαλία και νοτιότερα-Στην Αττική υποχρεωτικές οι αντιολισθιτικές αλυσίδες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: