Συγκίνηση στο αντίο του Τάσου Μπακασέτα στην Τραπεζούντα και έπαινοι από τον τουρκικό Τύπο [videos]

epa10284314 Anastasios Bakasetas of Trabzonspor celebrates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Europa League Group H soccer match between Trabzonspor and Ferencvaros, in Trabzon, Turkey, 03 November 2022. EPA/Tibor Illyes HUNGARY OUT




Με εκδηλώσεις αναγνώρισης προς το πρόσωπό του αποχαιρέτησαν οι φίλαθλοι της Τραμπζονσπόρ τον Τάσο Μπακασέτα που αναμένεται απόψε το βράδυ στην Αθήνα,.

Μάλιστα ο Τάσος Μπακασέτας μέσα από το αεροπλάνο ανήρτησε φωτογραφία της τουρκικής πόλης με τίτλο «Αντίο Τραπεζούντα».

«Ο Μπακασέτας άφησε το στίγμα του στην Τραμπζονσπόρ». Είναι ο τίτλος αφιερώματος-ενός από τα πολλά που κάνουν τα τουρκικά ΜΜΕ- της εφημερίδας Sabah στον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Ο Αναστάσιος Μπακασέτας, ο οποίος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους ανακοινώνοντας ότι χθες έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα με τη Γαλατασαράι στην Τραμπζονσπόρ, έγινε ένας από τους ξένους παίκτες που άφησαν εποχή στην ομάδα.

 

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την Αλάνιασπορ στα μέσα της σεζόν 2020-2021 έναντι μεταγραφικού ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ, αγωνίστηκε σε 122 επίσημους αγώνες και σκόραρε 33 φορές.

Ο Μπακασέτας, που πήρε μέρος για πρώτη φορά στον αγώνα της Μπεσίκτας την 22η αγωνιστική της σεζόν 2020-2021, κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με 6 γκολ σε 19 αγώνες πρωταθλήματος.

 

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος σημείωσε 8 γκολ σε 34 αγώνες πρωταθλήματος και 1 γκολ σε 5 ματς στο Κύπελλο Τουρκίας τη δεύτερη σεζόν του, έπαιξε σε 4 αγώνες στο Europa Conference League.

Ο Μπακασέτας τη σεζόν 2022-2023 σημείωσε τα περισσότερα γκολ στην ομάδα του, 8 γκολ σε 27 αγώνες στο πρωτάθλημα, 3 γκολ σε 6 ματς στο Europa League, 1 γκολ σε 2 αγώνες στα play-off του Champions League και 1 γκολ στον αγώνα του Super Cup. Ο Μπακασέτας, ο οποίος αγωνίστηκε σε 3 ματς στο Κύπελλο Τουρκίας και σε 2 ματς στο Conference League, σημείωσε 13 γκολ σε 41 επίσημους αγώνες συνολικά.

 

Τη φετινή σεζόν, ο Μπακασέτας σημείωσε 4 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος και σημείωσε 5 γκολ σε 19 αγώνες, εκ των οποίων 1 γκολ σε 1 αγώνα στο Κύπελλο Τουρκίας. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έκανε 21 ασίστ στο εν λόγω διάστημα».

Και συνεχίζει:

«Ο Μπακασέτας γνώρισε τη χαρά του πρωταθλήματος στην Τραμπζονσπόρ τη σεζόν 2021-2022. Ένας τίτλος που ήρθε μετά από 37 σεζόν. Ήταν στην αποστολή της ομάδας που κατέκτησε το Σούπερ Καπ επικρατώντας 4-0 της Σίβασπορ πριν από τη σεζόν 2022-2023 και σημείωσε 1 γκολ σε αυτόν τον αγώνα.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αστέρα με 2-0 στη Λεωφόρο και πάει στην Τούμπα για τη μάχη της κορυφής [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: