Προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Τζούριτσιτς με θλάση * Αμφίβολος και ο Τσέριν

FILE PHOTO: Ο παίκτης της Λαμίας Σωτήρης Τσιλούλης (Δ) και ο παίκτης του Παναθηναϊκού Φίλιπ Τζούριτσιτς (Α), διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Λαμία – Παναθηναϊκός, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ “Αθ. Διάκος”, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΡΗΣ ΜΑΡΤΑΚΟΣ




Οριστικοποιήθηκε η απουσία του Φίλιπ Τζούριτσιτς, όχι μόνο ενόψει του κυριακάτικου (14/1, 20:30) μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 18η αγωνιστική, αλλά και για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (17/1).

  • Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στο 37ο λεπτό του προ δύο ημερών ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (πρώτος αγώνας) υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία «έδειξε» πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 μέρες.

Δεδομένου ότι ο Τζούριτσιτς έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του (3 κίτρινες) στο ματς της 21ης Ιανουαρίου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος στο μεγάλο ματς της 28ης Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα ο Άνταμ Τσέριν ταλαιπωρείται κι αυτός από μια ενόχληση στον ορθό μηριαίο και θα επανεξεταστεί το πρωί του Σαββάτου (13/1), και θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μπάσκετ: Στα σκαριά διπλή μεταγραφική βόμβα με Εντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό* Δημοσίευμα της Marca

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: