Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο, της εγκύου Γεωργίας Μουράτη [video]

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης εγκύου οδηγούνται στον ανακριτή. Photo via Glomex Ant1




Οι δύο συλληφθέντες που διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία , όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις πολύωρες απολογίες τους.

Οι δύο συλληφθέντες για όλες τις κατηγορίες αντιμετωπίζονται ως συναυτουργοί.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η απολογία του 39χρονου συντρόφου της δολοφονηθείσας εγκύου, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο» είπε αρχικά ενώπιον του ανακριτή.

«Εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και κοιμόμουν. Προφανώς ο φίλος μου με κάποιον συνεργό διέπραξε το έγκλημα. Στα βίντεο που μου δείχνετε δεν είμαι εγώ. Είναι μάλλον ο συνεργός του φίλου μου» υποστήριξε ακόμη ο 39χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr.

«Ήθελα να κάνουμε παιδί. Η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας που την αποδέχθηκα» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανακριτή.

Από την πλευρά του ο 34χρονος συνεργός και φίλος του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας, φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι «Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο 39χρονος» και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Την «φίμωσα και την έδεσα» φέρεται να συμπλήρωσε για τη διάπραξη του εγκλήματος για να προσθέσει ότι ήταν ο 39χρονος εκείνος που «πήρε το μαχαίρι στα χέρια, μου ζήτησε να φύγω και να τον περιμένω κάτω. Μετά, ήρθε και μου είπε πως την σκότωσε». είπε στο ανακριτή σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thesstoday.gr.

script src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”>



Σκληρός και στον εισαγγελέα ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας: Aρνείται ότι τη δολοφόνησε, τα ρίχνει στο συνεργό του [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: