Πλοκάμια από την Εκάλη ως τον Κορυδαλλό: Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας που έπειθε ανήλικες να συνευρίσκονται με πλούσιους πελάτες για μερικά ευρώ

File photo: Η δράση του κυκλώματος είχε ξεκινήσει στις αρχές του 2022 photo via pexels/Kindel Media




Μνήμες «Κολωνού» ξυπνά η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια που εξιχνίασε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας μία 31χρονη γυναίκα και δύο άνδρες 33 και 55 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, η 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, διατηρώντας «φιλικές» σχέσεις με μια 15χρονη και μια 17χρονη, έπεισε τα δύο ανήλικα κορίτσια να εξωθηθούν στην πορνεία παίρνοντας μέρος των χρημάτων από τα ερωτικά ραντεβού.

Η γυναίκα συνελήφθη στον Κολωνό με ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία όπως και ένας 33χρονος Έλληνας, που πιάστηκε στην Εκάλη και ένας 55χρονος επίσης Έλληνας, που εντοπίστηκε στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας,  33χρονος ήταν αυτός που βοηθούσε τις 2 ανήλικες να βρίσκουν πλούσιους πελάτες ενώ ανάρτησε σε ιστοσελίδα προκλητικές φωτογραφίες τους. Μέσω αυτής κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ραντεβού που έγιναν σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο τρίτος συλληφθής, ο 55χρονος κατηγορείται ότι εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου – Αυγούστου του 2023 συνευρέθηκε στο σπίτι του με την 15χρονη και μια ακόμη συνομήλική της στο Κορυδαλλό, καταβάλλοντας 100 ευρώ σε κάθε μια ανήλικη.

Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού με αυτές όσο και ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.




Η δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιλαμβάνει ακόμη 6 άτομα, που φέρεται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Συνολικά θύματα του κυκλώματος φέρεται να είχαν πέσει 4 κοπέλες, δυο εκ των οποίων δεν κατέθεσαν σε βάρος των μαστροπών.

Η δράση του κυκλώματος τοποθετείται από τις αρχές του 2022.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε, την 10-01-2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

Απο την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στα σπίτια των δυο Ελλήνων συλληφθέντων προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο στην οικία του ενός.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ και ΕΡΤ

Καταιγισμός ερωτήσεων στην Πισπιρίγκου κατά την 6η μέρα της δίκης για την Τζωρτζίνα: Αναζητήσεις φαρμάκων στο ίντερνετ, μάγια και χαρτορίχτρες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: