Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξανά στην κουζίνα του MasterChef από τις 15 Ιανουαρίου: Επαθλα μεγαλύτερα απο ποτέ [videos]

Από το διαφημιστικό trailer της εκπομπής screenshot star tv




H αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 8 έχει ξεκινήσει: Ο 8ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο Star την επόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Ο αγαπημένος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει και οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος «ακονίζουν» ξανά τα… μαχαίρια τους και ετοιμάζονται να βρουν τον επόμενο Έλληνα ή την επόμενη Ελληνίδα MasterChef.




Στο Master Chef 2024, οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες και ξεκινούν ήδη από τις auditions. Όλη η διαδικασία των auditions είναι διαφορετική, καθώς η προετοιμασία του πιάτου θα γίνεται ατομικά, αλλά οι παίκτες θα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε δυάδες και θα μονομαχούν! Η πρώτη αλλαγή δηλαδή στο νέο, επικό Master Chef 2024 είναι οι μεγάλες μονομαχίες, όπου ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και θα περνάει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 2024 και ο δεύτερος παίκτης θα αποχωρεί!  Η διαδικασία των μονομαχιών, όμως, θα αφορά γενικά το φετινό MasterChef 2024 και θα καθηλώσουν!

Στο MasterChef 2024 τα έπαθλα είναι μεγαλύτερα από ποτέ!




Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2024, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!

Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα!

Τα μέτρα για την ακρίβεια και ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων της Πέμπτης

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: