Οοps! She did it again: Η Britney Spears ζήτησε συγγνώμη από τον Justin Timberlake για τις αποκαλύψεις που έκανε στα απομνημονεύματά της

File Photo PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA, UNITED STATES : Pop superstars Britney Spears (R) and boyfriend Justin Timberlake(L) talk as they sit courtside at the NBA All-Star Game 10 February 2002 in Philadelphia. EPA PHOTO AFPI/TOM MIHALEK




Μετανιωμένη για τις αποκαλύψεις που είχε κάνει στη βιογραφία της, αναφορικά με τη σχέση της με τον τραγουδιστή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ εμφανίστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Spears έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για κάποια πράγματα που έγραψα στο βιβλίο μου. Αν έθιξα κάποιον από τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι πραγματικά, λυπάμαι βαθύτατα…».

Κοινοποιώντας ένα βίντεο του Τίμπερλεϊκ να τραγουδάει με τον Αμερικανό παρουσιαστή Jimmy Fallon, πρόσθεσε: «Ήθελα, επίσης, να πω ότι είμαι ερωτευμένη με το νέο τραγούδι του Justin Timberlake “Selfish”. Είναι τόσο καλό και πώς γίνεται κάθε φορά που βλέπω τον Justin και τον Jimmy μαζί να γελάω τόσο πολύ;».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Tonight Show (@fallontonight)

Η Σπιαρς ήταν 17 ετών όταν άρχισε να βγαίνει με τον Τίμπερλεϊκ το 1999, αφού γνωρίστηκαν στο Mickey Mouse Club, το οποίο αποτέλεσε εφαλτήριο για πολλές διασημότητες, όπως η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Το ζευγάρι ήταν μαζί μέχρι το 2002. Στα απομνημονεύματά της, η Σπίαρς περιέγραψε την απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη ως «έκπληξη».

Έγραψε: «Για μένα δεν ήταν τραγωδία. Ωστόσο, ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι». Περιέγραψε, επίσης, την άμβλωση ως ένα από τα πιο αγωνιώδη πράγματα που είχε βιώσει ποτέ στη ζωή της.

Οι κατηγορίες προκάλεσαν τότε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζοντας τον Τίμπερλεϊκ να απενεργοποιήσει τα σχόλιά του στο Instagram για λίγο.

Αν και ποτέ δεν απάντησει δημόσια, το 2021 έγραψε στο Instagram: «Καταλαβαίνω ότι δεν στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων εκείνες τις στιγμές και σε πολλές άλλες και επωφελήθηκα από ένα σύστημα που συγχωρεί τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό.

«Θέλω συγκεκριμένα να ζητήσω συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Τζάνετ Τζάκσον και τις δύο ξεχωριστά, γιατί νοιάζομαι και σέβομαι αυτές τις γυναίκες και ξέρω ότι απέτυχα».

Η Spears έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει δύο παιδιά με τον δεύτερο σύζυγό της, τον χορευτή Kevin Federline.

Με πληροφορίες από BBC

Στο σπίτι της πλέον η Κέιτ Μίντλετον, πήρε εξιτήριο: Υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, σημειώνει «πρόοδο» η λακωνική ανακοίνωση του παλατιού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: