Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δικαιολογεί το “ναυάγιο” με τους Ημικρατικούς Οργανισμούς: Κάθε καινοτομία φέρνει αντιδράσεις, υποστηρίζει…

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Έργου Θεματικής Διαδρομής «Αφροδίτη», του Πυρήνα της Κοινότητας Ίνειας και του Εκθεσιακού και Εκπαιδευτικού Κέντρου Χελώνας. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Κάθε καινοτομία και κάθε μεγάλη μεταρρύθμιση φέρνει αντιδράσεις όπως αυτές που βλέπουμε, ανέφερε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα και επικρίσεις για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του στην Ίνεια της Πάφου, όπου μετέβη για την τελετή εγκαινίων σειράς έργων στην κοινότητα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου «για την πολύ ουσιαστική δουλειά που έκαναν, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τους δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα ΔΣ Ημικρατικών Οργανισμών».

Πολλοί από αυτούς, πρόσθεσε, για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν σε Ημικρατικούς Οργανισμούς.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Τον Δρ Κωνσταντίνο Βορκά διορίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ, αφού αποφάσισε να αποσύρει τον διορισμό άλλου προσώπου που είχε ανακοινωθεί μετά τη συνεδρία το πρωί της Παρασκευής, του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέσυρε τον διορισμό του Κωνσταντίνου Κωσταλιά, Διευθυντή ιδιωτικής εταιρείας, που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα την Παρασκευή ότι θα βρίσκεται στο Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ.

Στη θέση του διορίζεται ο Δρ Κωνσταντίνος Βορκάς.

Τα άλλα μέλη που διορίστηκαν στο Συμβούλιο του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) είναι οι:

Γαλαταριώτης Κώστας – Εκτελεστικός Πρόεδρος Συγκροτήματος εταιρειών, Διονυσίου Μελίνα – Δικηγόρος, Καρακατσάνης Ανδρέας – Πολιτικός μηχανικός, Νικολάου Μαρίνα – Γενική Διευθύντρια ξενοδοχείου, Ταλιώτης Αλέξανδρος – Στέλεχος διοίκησης σε ιδιωτικό σχολείο, Χριστοδουλίδης Λουκάς – Εκπαιδευτικός/ Μαθηματικός.

ΚΥΠΕ, ΚΠ, ΡΠΑ, ΑΓ
Πάφος, Κύπρος

Οι Κύπριοι μαθητές που βίωσαν τον πόλεμο και την προσφυγιά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα 5.000 προσφυγόπουλα που μετά την εισβολή τα έστειλαν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: