Ο ατελείωτος γολγοθάς της μητέρας της Μυρτούς: «Και μετά πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις…»

File photo: Η Μυρτώ στα 15 της χρόνια, στις 22 Ιουλίου 2012, σε παραλία της Πάρου δέχθηκε άγρια επίθεση με βιασμό από τον παράνομα εισελθόντα στη χώρας μας Πακιστανό Αχμέτ Βακάς και έκτοτε παραμένει σε κατάσταση αναπηρίας 100%. photo: Αρχείο Hellas Journal




Σε μία ανάρτηση, στην οποία αποτυπώνεται η αγανάκτηση, η απογοήτευση και ο πόνος, προχώρησε η μητέρα της Μυρτoύς, που δέχθηκε δολοφονική σεξουαλική επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς.

Η Μυρτώ βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου να εκφράζει αγανάκτηση για την αντιμετώπιση από τους γιατρούς και τις απαντήσεις που τις έχουν δοθεί όσον αφορά στην υγεία της κόρης της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου:

«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..

Οχι απο νοσταλγια ….

Απο ανάγκη και μονο…

Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου 2024…. μεχρι…….???

Μην ρωτήσετε παρακαλω πολυ πως και γιατι?

Για κατι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοςοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….

Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανεις……

Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.

Απάντηση: την ψηλάφισα ,

Δηλαδη?

Την πίεσα και το καταλαβα.

Ειναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικο λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφιας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)

Αλλα μεχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ενα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με αλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.

Ισως πρέπει να γραφει στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..

Θα ρωτήσω πλεον ειδημονες, και θα επανέλθω ισως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι ειναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.

Και μετα πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατι αντέχεις…..

Μεχρι να σπάσεις και γαια πυρι μειχθητω.

και να ηταν μονο σε μένα……»

Με πληροφορίες από aek365.org

Αίσιο τέλος στην ατέλειωτη ανευθυνότητα: 16 πυροσβέστες, 5 οχήματα, ΕΜΑΚ και στρατός διέσωσαν πολίτες που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια αγνοώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: