Ο 10ήμερος γάμος του «καταλληλότερου» εργένη στον κόσμο: Παντρεύεται ο 32χρονος πρίγκιπας Abdul Mateen του Μπρουνέι με τους 2,4 εκατ. ακόλουθoυς στο Instagram [εικόνες, videos]

File Photo epa10312196 Brunei’s Prince Abdul Mateen attends the APEC Leader’s Informal Dialogue with Guests during the APEC 2022 in Bangkok, Thailand, 18 November 2022. EPA/RUNGROJ YONGRIT / POOL




Ο πρίγκιπας Abdul Mateen του Μπρουνέι, 32 ετών, κατευθύνθηκε στο τζαμί του σουλτάνου Omar Ali Saifuddien στο Bandar Seri Begawan στο Μπρουνέι σήμερα (Πέμπτη) το πρωί για την τελετή εορτασμού του ενόψει του γάμου του με την Anisha Isa Kalebic.

Σήμερα, την πέμπτη μέρα του 10ήμερου γάμου, θα δει το ζευγάρι να δένει νόμιμα τον κόμπο. Θα ακολουθήσει ένα συμπόσιο την Κυριακή στο οποίο αναμένεται να παραστούν μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο.

  • Ο πρίγκιπας Mateen, είναι ο τέταρτος γιος -και δέκατο παιδί- του σουλτάνου Hassanal Bolkiah, 77 ετών, και της πρώην δεύτερης συζύγου του Mariam Abdul Aziz, 67 ετών.

Αν και λίγα είναι γνωστά για το πώς άνθισε η σχέση τους, έχει αναφερθεί ότι το ζευγάρι βγαίνει για χρόνια και η Anisha είναι η εγγονή ενός από τους στενότερους συμβούλους του πεθερού της, Pehin Dato Isa.

Φορώντας παραδοσιακά ρούχα και ένα λευκό κομμάτι κεφαλής, ο πρίγκιπας Αμπντούλ χαιρέτησε τα πλήθη των λατρεμένων… ακολούθων του που είχαν συγκεντρωθεί για να πάρουν μια γεύση από τον πρίγκιπα.

Η τελετή του εορτασμού γίνεται από τον γαμπρό και την οικογένειά του, ενώ τη νύφη εκπροσωπεί ο νόμιμος άνδρας εκπρόσωπος ή ένας πρεσβύτερος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο γαμπρός ορκίζεται να πάρει τη νύφη για γυναίκα του και να τη φροντίσει παρουσία του θεού και άλλων μαρτύρων.

Μόνο μία επίσημη φωτογραφία του ζευγαριού κυκλοφόρησε, στην οποία η Anisha επιδεικνύει το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της σε ένα στιγμιότυπο για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρίγκιπας Mateen, ο οποίος είναι έκτος στη σειρά για τον θρόνο, είναι πολύ πιο ανοιχτός και ασχολείται ενεργά με το κοινό στο Instagram, όπου ακούει απλώς το όνομα “Mateen” – και έχει 2,4 εκατομμύρια ακόλουθους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski)

  • Ο πλούσιος τρόπος ζωής του είναι έντονα εμφανής στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης: σούπερ γιοτ, εξωτικά κατοικίδια, ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης και ιδιωτικά τζετ, συνυφασμένα με επίσημους βασιλικούς αρραβώνες σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, ίσως παραδόξως, όταν ο Πρίγκιπας ήταν 24 ετών, το GQ Thailand τον περιέγραψε ως «έναν προσγειωμένο άνθρωπο που δεν του αρέσει να επιδεικνύει τον πλούτο της οικογένειάς του».

«Λέει ευχαριστώ στο τέλος κάθε πρότασης και δεν κάνει καμία διάκριση τάξης ή κοινωνικής θέσης στις αλληλεπιδράσεις του με τους ανθρώπους γύρω του», πρόσθεσε η δημοσίευση.

Η συνέντευξη τόνισε ότι η γοητεία του πρίγκιπα τράβηξε την προσοχή περισσότερο από την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Τόνισε επίσης ότι ο Mateen ήταν περισσότερο επικεντρωμένος στο να μοιραστεί τα ενδιαφέροντά του και να συζητήσει την οικογένεια και τους φίλους του, παρά για τον πλούτο του μονάρχη.

Συμπτωματικά, ο πατέρας του, ο Σουλτάνος του Μπρουνέι, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με περιουσία άνω των 24 δισεκατομμυρίων λιρών – χάρη στις εξαγωγές αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου.

  • Ο πρίγκιπας Mateen, ο οποίος αναδείχθηκε ένας από τους 50 πιο κατάλληλους πτυχιούχους της Ασίας από το περιοδικό Tatler το 2016, απέκτησε Master of Arts στις Διεθνείς Σπουδές και τη Διπλωματία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2016.

Επί του παρόντος υπηρετεί ως πιλότος ελικοπτέρου στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία του Μπρουνέι, έχοντας τον βαθμό του ταγματάρχη.

Ο Mateen έχει επίσης επιδείξει το πάθος του για το πόλο εκπροσωπώντας το Μπρουνέι στους Αγώνες της Νοτιοανατολικής Ασίας το 2017 και το 2019.

Ο 32χρονος είναι άπληστος ταξιδιώτης, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες από εξωτικούς προορισμούς για το κοινό του στο Instagram. Μια φωτογραφία, συγκεκριμένα, τον απαθανατίζει να κουβαλάει ένα τίγρη στην παραλία.

Κάποτε είχε ανακηρυχθεί ένας από τους «πιο κατάλληλους εργένηδες γαλαζοαίματους» του Μπρουνέι από το GQ Ταϊλάνδη – αλλά ο πρίγκιπας Abdul Mateen (φωτογραφία) έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο μετά την αποκάλυψη του γάμου του για την Πρωτοχρονιά από τον πατέρα του, τον Σουλτάνο.

Συχνά συνοδεύει τον πατέρα του σε επίσημες επισκέψεις, συμπεριλαμβανομένης της στέψης του Βασιλιά Καρόλου Β’ και της Βασίλισσας Καμίλα, που πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Σουλτάνος ανακοίνωσε ότι ο γιος του θα παντρευτεί την Anisha Isa Kalebic τον Ιανουάριο του 2024.

Το ζευγάρι φέρεται να έχει σχέση εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις μαζί, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της αδερφής του Mateen, της πριγκίπισσας Azemah Ni’matul Bolkiah, νωρίτερα φέτος.

  • Η Anisha, η οποία είναι εγγονή του ειδικού συμβούλου του σουλτάνου Hassanal Bolkiah, Pehin Dato Isa, λέγεται ότι είναι μια ακμάζουσα επιχειρηματίας στο Μπρουνέι.

Ίδρυσε την επιτυχημένη μάρκα μόδας Silk Collective και είναι συνιδιοκτήτρια μιας τουριστικής επιχείρησης, που ονομάζεται Authentirary, με μια στενή της φίλη.

Αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, πιστεύεται ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, και οι δύο 41 ετών, θα μπορούσαν να παραστούν στον γάμο.

Ο Σουλτάνος και η βασίλισσα του Μπρουνέι ήταν αξιοσημείωτοι καλεσμένοι στον γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ το 2011. Δεδομένης αυτής της ιστορίας, πιστεύεται ότι θα απευθύνουν πρόσκληση στους Βρετανούς βασιλείς για την ιδιαίτερη μέρα του γιου τους.

Επιπλέον, και τα δύο ζευγάρια -μαζί με τον πρίγκιπα Ματίν- παρευρέθηκαν στον γάμο του πρίγκιπα διαδόχου Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντουλάχ Β’ και του Ρατζβά Αλσέιφ στην Ιορδανία τον περασμένο Ιούνιο.

Άλλοι αξιόλογοι καλεσμένοι ήταν η πριγκίπισσα Beatrice, 34 ετών, και ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozzi, 39 ετών.

Ο πρίγκιπας Mateen είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια που παντρεύτηκαν, μετά τις δύο μεγαλύτερες αδερφές του, την πριγκίπισσα Fadzilah και την πριγκίπισσα Azemah, που παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023 αντίστοιχα.

«Με τη βασιλική εντολή της Αυτού Μεγαλειότητας Σουλτάνου Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah του Μπρουνέι Νταρουσαλάμ, το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο επικείμενος γάμος της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πρίγκιπα Abdul Mateen και της Anisha Isa Kalebic θα τελεστεί από τις 7 έως τις 16 Ιανουαρίου 2024. επίσημη ανακοίνωση.

Η γιορτή, η οποία θα διαρκέσει εννέα ημέρες, θα ξεκινήσει με την πρόταση της τελετής γάμου για την παραλαβή της Βασιλικής Διοίκησης, ακολουθούμενη από παραστάσεις από μουσικούς της βασιλικής αυλής για να σηματοδοτήσει επίσημα την έναρξη του γάμου.

Μετά από αυτό, θα πραγματοποιηθεί η βασιλική γαμήλια δεξίωση, που θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο συμπόσιο στο οποίο θα παρευρεθούν καλεσμένοι από όλο τον κόσμο.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Η ντετέκτιβ που κυνηγάει βιαστές στο «Law & Order» αποκαλύπτει: Με βίασαν στα 30 μου, ήταν κάποιος που τον θεωρούσα φίλο μου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: