Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα στην Καραϊβική ο Γερμανός ηθοποιός Κρίστιαν Όλιβερ και οι δύο ανήλικες κόρες του

Ο 51χρονος ηθοποιός Κριστιάν Όλιβερ Screenshot via YouTube




Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση του θανάτου του γνωστού Γερμανού ηθοποιού Κρίστιαν Όλιβερ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τις δύο κόρες του, ηλικίας 10 και 12 ετών, σε αεροπορικό δυστύχημα στην Καραϊβική.

Ο Κρίστιαν Όλιβερ ήταν 51 ετών και είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από την συμμετοχή του στις ταινίες Indiana Jones, Speed Racer, Saved by the bell και Επιχείρηση Βαλκυρία.

Εκτός από τον ηθοποιό και τις κόρες του, 12 και 10 ετών, νεκρός από τα συντρίμμια του αεροπλάνου ανασύρθηκε και ο πιλότος. Ήταν οι τέσσερις μοναδικοί επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη την Πέμπτη στον ωκεανό, λίγο μετά την απογείωσή του, κοντά στο νησάκι Μικρό Νέβις, στο αρχιπέλαγος του Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων.

Η ακτοφυλακή ανέσυρε τις σορούς από το αεροσκάφος και τις μετέφερε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία-νεκροτομή.

Για τα αίτια του δυστυχήματος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί γύρω στο μεσημέρι από το νησί Μπέκια, με προορισμό την Αγία Λουκία.

Ο Κρίστιαν Όλιβερ, 51 ετών, είχε παίξει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, τόσο στη Γερμανία όσο και στο Χόλιγουντ.

Τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Όλιβερ, με τίτλο Forever Hold Your Peace, της οποίας ήταν επίσης παραγωγός, ολοκληρώθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης της τελευταίας του ταινίας, Nick Lyon, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων.

«Μιλούσαμε για την παραγωγή μιας ταινίας μαζί για χρόνια και τελικά τα καταφέραμε! Ευχαριστώ που είσαι σπουδαίος συνάδελφος, ηθοποιός και φίλος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με πληφορορίες από Variety

Σε «καραντίνα» από το Μπάκιγχαμ ο πρίγκηπας Άντριου μετά τη λίστα Επστάιν: Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός τον σώζει από τα χειρότερα [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: