Ειρήνη, Αγάπη, Υγεία, Χαρά και Ευτυχία για όλο τον κόσμο: Λευτεριά στην Κύπρο μας, λευτεριά στους όπου γης σκλαβωμένους, να τελειώσουν οι πόλεμοι σε όλο τον κόσμο

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Επειδή η Ελλάδα και η Κύπρος εισέρχονται σε μία καινούργια χρονιά, στη διάρκεια της οποίας θα συναντήσουν πολλά εμπόδια, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα πολύ δύσκολα που έρχονται:

  • Να έρθουν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό. Να σοβαρευτούν επιτέλους οι Έλληνες πολιτικοί, ώστε να επέλθει ηρεμία και η χώρα να εισέλθει στον πραγματική ανάπτυξη για το καλό των πολιτών.
  • Να ενωθούν μπροστά στους κινδύνους και τις προκλήσεις οι πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο ισλαμιστής Ταγίπ Ερντογάν δεν απειλεί στα λόγια. Σχεδιάζει και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τα σχέδια του. ΔΕΝ θέλει ειρήνη με την Ελλάδα και θα φανεί αυτό στο σύντομο μέλλον.
  • Στην Κύπρο, οι διεθνείς μεσολαβητές περιμένουν να ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια για λύση του Κυπριακού. Απαιτούν λύση που εξυπηρετεί μόνο την Τουρκία.

Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε “ο Θεός να βάλει το χέρι του”. Η λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας θα καταστήσει την Κύπρο σε νέο …Λίβανο. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται Ειρήνη, Αγάπη, Υγεία, Χαρά και Ευτυχία για όλο τον κόσμο: Λευτεριά στους σκλαβωμένους:

  • Στους σκλαβωμένους της Βορείου Ηπείρου. Και,
  • Στους σκλαβωμένους της κατοχής. 49 χρόνια είναι πάρα, μα πάρα, πολλά…
  • Να τερματιστεί ο διωγμός των Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ελληνικής Κοινότητας της Κωνσταντινούπολης.
  • Και σίγουρα, την Μακεδονία δεν την ξεχνά η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και αυτό είναι σεβαστό…

Και να μην ξεχνάμε: Στο τέλος… Το καλό θα νικήσει… Και η αγάπη και η ειρήνη θα επικρατήσουν. Ας αφήσουμε το χθες, και ας δούμε το σήμερα, αλλά πιο πολύ ας δούμε το αύριο.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: