Greek Mafia: Από βαλκανική χώρα οι εκτελεστές του Βαγγέλη Ζαμπούνη; Ίσως και μέσα από τη φυλακή η εντολή εκτέλεσής του [video]

Δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο. Photo via screenshot GLOMEX Ant1( Video ID v-cyem6n3slcpl)




Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα μας, με αφορμή την μαφιόζικη εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με το Mega, τον Ιούνιο του 2023, προτού ξεκινήσει ο τελευταίος κύκλος αίματος, η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε για δύο συμβόλαια θανάτου στο οργανωμένο έγκλημα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμο, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η ΕΛ.ΑΣ., βάσει κάποιων SMS, γνώριζε ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων, αλλά και τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτές. Οι αξιωματικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου να δόθηκε μέσα από τις φυλακές γι’ αυτό μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και ποινικοί με παρελθόν στη νύχτα.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αρχές για την εύρεση των εκτελεστών και του ατόμου που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο.



Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ήταν άτομο που είχε πολλούς εχθρούς και μέσα στη φυλακή αλλά και εκτός.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή να έχει δοθεί μέσα από τις φυλακές χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τα άτομα που έδωσαν την εντολή να έχουν συνεργαστεί με άτομα μέσα από τη φυλακή.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, οι δράστες της δολοφονίας ήταν εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι και εκτιμάται πως πρόκειται για άτομα από χώρες των Βαλκανίων.

Όπως εξάλλου έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στο σημείο της δολοφονίας και στη συνέχεια έκαψαν, είχε κλαπεί και μπει στη χώρα μας από το Μιλάνο, τον προηγούμενο χρόνο.

Γιατί δεν είχε φρουρά ο Ζαμπούνης;

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ενώ ήξερε ότι αποτελεί στόχο το τελευταίο διάστημα είχε επιλέξει να κυκλοφορεί χωρίς προστασία καθώς φαίνεται ότι δεν επιστευόταν κανέναν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ φοβόταν ότι θα διαρρεύσουν πληροφορίες από τους άνδρες της ασφάλειάς του σε αντίπαλες συμμορίες και έτσι προτιμούσε να κινείται μόνος του με το ανάλογο ρίσκο.

Με πληροφορίες από Mega TV, Enikos

 

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος μετά την απολογία τους

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: