Famagusta: Η γυναίκα σύμβολο της Κύπρου Χαρίτα Μάντολες συναντήθηκε με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη που την ενσαρκώνει υποδειγματικά στην δραματική σειρά [video]

H ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη κατά την συνάντησή της με την Χαρίτα Μάντολες. Screenshot via YouTube@MEGA TV/




Η γυναίκα σύμβολο της Κύπρου, Χαρίτα Μάντολες,  συναντήθηκε με την ηθοποιό Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία την ενσαρκώνει υποδειγματικά στη σειρά Famagusta στην επίσημη παρουσίαση της παραγωγής στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της Λευκωσίας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Η  πολυαναμενόμενη νέα σειρά «Famagusta», του τριδύμου των επιτυχιών – Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου –  έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο MEGA, γυρίζοντας τον χρόνο  πίσω στο καλοκαίρι του 1974, όταν οι δυνάμεις του Αττίλα εισέβαλαν στην Κύπρο.

Η ιστορία ξεκινά με έναν 50χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τα γεγονότα της εισβολής. Ιστορικά γεγονότα παντρεύουν το χθες με το σήμερα, σε μία σειρά που καθήλωσε από το πρώτο επεισόδιο.

Με μία συγκλονιστική ερμηνεία η Δέσποινα Μπεμπεδέλη που υποδύεται Χαρίτα Μάντολες, ξεκίνησε να περιγράφει τις θηριωδίες που έζησε στα 27 της, όταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο άφησε πίσω της συντρίμμια.

Στην συνάντηση που είχε με την Χαρίτα Μάντολες, η κ.Μπεμπεδέλη, συγκινημένη, μίλησε για την γυναίκα σύμβολο, ένα πρόσωπο μυθικό για την Κύπρο. “Είναι μεγάλη στιγμή για την καριέρα μου. Το καταγράφω με ευγνωμοσύνη και τιμή”
.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

«Είμαι 27 χρονών, ακριβώς όσο ήμουν εκείνη τη μέρα»: H Δέσποινα Μπεμπεδέλη συγκλόνισε ως Χαρίτα Μάντολες στο Famagusta περιγράφοντας τις Τουρκικές θηριωδίες [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: