Έτοιμος για τη μεγάλη «τρέλα» ο Φλορεντίνο Πέρεθ: «Θυσιάζει» τον Βινίσιους για να φέρει τον Μπαπέ στη Ρεάλ

FILE PHOTO: Real Madrid player Vinicius Junior celebrates after scoring during Spanish Super Cup final match between Real Madrid and Barcelona at Al Awal Park in Riyadh, Saudi Arabia, 14 January 2024. EPA/STR




Nέα πτυχή στο σίριαλ του Κίλιαν Μπαπέ δίνει δημοσίευμα της «Diario Sport» που εμφανίζει τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόθυμο να «θυσιάσει» ακόμη και τον Βινίσιους προκειμένου να δει τον Γάλλο αστέρα να φορά τα λευκά.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια απόφαση.

Η δε Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει να μάθει την απάντηση στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις, με τα ισπανικά Μέσα να τονίζουν ότι στο στρατόπεδο της Βασίλισσας αναμένουν να μάθουν την απόφαση του Γάλλου ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα λοιπόν, ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι «τρελός» και μόνο στην ιδέα να δει τον Μπαπέ να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ και για αυτό είναι διατεθειμένος να «θυσιάσει» ακόμη και τον Βινίσιους για να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει η «Diario Sport», ο Πέρεθ έχει αποφασίσει να βγάλει στο «σφυρί» τον Γάλλο αστέρα σε περίπτωση που ο Μπαπέ απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Δεν τον πιστεύει…

Ο λόγος που ο Πέρεθ θέλει τον Μπαπέ σαν «τρελός» φέρεται να είναι η… αναξιοπιστία που έχει ή χρεώνει στον Βινίσιους.

Όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας δεν πιστεύει ότι ο Βινίσιους μπορεί να γίνει το Νο1 της Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό θέλει να αποκτήσει τον Κίλιαν Μπαπέ και να του δώσει τα «κλειδιά».

Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι ο Πέρεθ «έκλεψε» πριν από μερικά καλοκαίρια τον Βινίσιους μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα, ευελπιστώντας στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου να ανακαλύψει τον νέο Νεϊμάρ.

Ο 24χρονος έχει προσφέρει πολλά, ωστόσο ο Πέρεθ δεν έχει δει αυτά που θα περίμενε και μάλιστα η πρώτη σεζόν του Βραζιλιάνου στη Μαδρίτη τον οδήγησε στην αγορά του Ροντρίγκο.

Κανείς εκ των δύο ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί σε αυτό που ήθελε ο Πέρεθ και για αυτό φέρεται να είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Βινίσιους προκειμένου να αποκτήσει τον Μπαπέ και να μην ξεφύγει παράλληλα στο οικονομικό σκέλος.

Με πληροφορίες από Gazetta.gr

Τη διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων από τις 12 Φεβρουαρίου προανήγγειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ερχεται «panic button» για τη νεανική βία [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: