Ενστάσεις, αντιρρήσεις και προειδοποιήσεις για καταψήφιση από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας ΠΑΣΟΚ για γάμο ομοφύλων ζευγαριών: Συνέχεια συζήτησης την Τρίτη

FJILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Ολοκληρώθηκε για σήμερα και συνεχίζεται την Τρίτη η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής  για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς στη σημερινή συνεδρίαση εκφράστηκαν έντονες επιφυλάξεις και αντιρρήσεις από σειρά βουλευτών οι οποίοι άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να απέχουν από την τελική ψηφοφορία στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ανοίγοντας τη συζήτηση, απευθυνόμενος στους βουλευτές επεσήμανε ότι «αποτελεί προγραμματική μας θέση και ο ρόλος μας είναι να νομοθετούμε σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα κι όχι να σχολιάζουμε απόψεις».

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσουν τη συζήτηση για το επίμαχο θέμα την προσεχή Τρίτη μετά την διατύπωση αντιρρησιών και ενστάσεων.

Συγκεκριμένα  βουλευτές  ζήτησαν διευκρινήσεις σε σειρά νομικών ζητημάτων, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους νομικούς τού κόμματος και θα απαντηθούν μέχρι την επόμενη συνεδρίαση, ενώ δεν έλειψαν και πολιτικά και ηθικά επιχειρήματα από ορισμένους εξ αυτών.

Επίσης αποφασίστηκε να συγκροτηθούν δύο ομάδες, μία υπό την αρμόδια τομεάρχη Δικαιοσύνης, Μιλένα Αποστολάκη, για το νομοσχέδιο που αφορά τον νέο Δικαστικό Χάρτη και η δεύτερη υπό τον Στέφανο Παραστατίδη για το ζήτημα των μη κρατικών πανεπιστημίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Απεκδύεται κάθε ευθύνης η τέως Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου για την πυρκαγιά στο Μάτι: Δεν είχαν ενημερώσει τον Τσίπρα για τους νεκρούς, υποστηρίζει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: