Ενίσχυση των σχέσεων Κύπρου-Ομάν: Επίσκεψη του Κωνσταντίνου Κόμπου στη Μουσκάτ

Constantinos KOMBOS, Minister for Foreign Affairs, Cyprus. Copyright: European Union




Την δέσμευσή τους για περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση της συνεργασίας Κύπρου – Ομάν σε διάφορους τομείς, επιβεβαίωσαν οι Υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών στη Μουσκάτ κατά την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε εκεί ο Κωνσταντίνος Κόμπος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Κόμπος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Ομανό ομόλογό του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και αντάλλαξε απόψεις για τις σχέσεις ΕΕ – Ομάν, καθώς και για τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις.

Ο Υπουργός Εξωτερικών πραγματοποίησε την επίσκεψη εργασίας στο Ομάν στις 27-28 Ιανουαρίου όπου είχε συνάντηση με τον ομόλογό του, Sayyid Badr Al Βusaidi.

Επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Θαλάσσιας Ασφάλειας του Ομάν, ενώ είχε χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό του Βασιλικού Γραφείου, Αντιστράτηγο Sultan bin Mohammed al Nu’amani και τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για Πολιτικές Υποθέσεις, Σεΐχη Khalifa Al Harthy.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΑΓΚ

Ολοήμερες συζητήσεις και επαφές της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο με τον Κόλιν Στιούαρτ και την ομάδα των Καλών Υπηρεσιών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: