Αιχμές από τον Αντώνη Σαμαρά για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Λέμε στον λαό να ψηφίζει και στους βουλευτές και υπουργούς να απέχουν;» [video]

Ο Αντώνης Σαμαράς. Στιγμιότυπο από βίντεο του Best TV στο YouTube




Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την επιλογή της κυβέρνησης να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία  τοποθετήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου, και ερωτηθείς σχετικά τόνισε πως η κοινωνία έχει ξεκάθαρη άποψη και ότι ο ίδιος θα τοποθετηθεί στη Βουλή.

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή», είπε αρχικά ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ακολούθως, ερωτώμενος για την μη επιλογή κομματικής πειθαρχίας, ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε:

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει και λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Πάντως χθες η κυβέρνηση απέρριψε τις αιτιάσεις της ανττιπολίτευσης ότι ο πρωθυπουργός έχει ενθαρρύνει την αποχή.

Υπέρτατη τιμή με το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Φοίνικος στα δύο αδέλφια διερμηνείς που σκοτώθηκαν στην ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη: Συγκίνηση στο Προεδρικό Μέγαρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: