Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

File Photo Ο παίκτης του Παναιτωλικού (Δ) διεκδικεί την μπάλα με τον παίκτη του Παναθηναϊκού Μπάρτ Σένκεφελντ (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ




Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/1) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (10/1, 21:30) πρώτου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, διότι αν και μπήκε στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (8/1), κρίθηκε πως είναι ακόμη ανέτοιμος έχοντας χάσει προπονήσεις μίας εβδομάδας.

Ο Φατίχ Τερίμ δούλεψε για πολύ ώρα με τους ποδοσφαιριστές του πάνω σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στα τελειώματα, ζητώντας ένταση και καλές εκτελέσεις από τους «πράσινους».

Πλην του Ολλανδού αρχηγού, ο Τούρκος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Λημνιό, ενώ παραμένουν εκτός ο Σεμπαστιάν Παλάσιος (θλάση στο υποκνιμίδιο) και οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού (10/1) ντέρμπι «αιωνίων». Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Κυριόπουλος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τον Τούρκο διεθνή στόπερ Σαμέτ Ακαϊντίν έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ΜΜΕ της γείτονος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: