Τον πρόδωσαν οι πολλοί φαλακροί πελάτες του: Ιταλός κουρέας είχε στήσει εμπόριο ναρκωτικών μέσα στο κομμωτήριό του

Image by Renee Olmsted from Pixabay




«Θα μπορούσε να ήταν ένα αστείο», Στη Γένοβα, ένας 55χρονος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στο κομμωτήριό του, την Παρασκευή .

Επισήμως, εργαζόταν ως κομμωτής, αλλά ανάμεσα στα κουρεματα πουλούσε ναρκωτικά. Ήταν οι ίδιοι οι πελάτες του που τον πρόδωσαν άθελά τους.

Πράγματι, πολλοί φαλακροί και χωρίς γένια επισκέπτονταν τακτικά το κομμωτήριο, κάτι που προκάλεσε τις υποψίες των αρχών.

Έρευνες και ανακάλυψη ναρκωτικών

Κατά την αρχική έρευνα στο σαλόνι του κομμωτηρίου  οι αστυνομικοί βρήκαν αρκετά γραμμάρια χασίς. Στη συνέχεια, ανακαλύφθηκαν σε ημιώροφο 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός για τη συσκευασία των δόσεων.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι πελάτες συνδύαζαν το κούρεμα με την αγορά μιας ή περισσότερων δόσεων, ενώ άλλοι έρχονταν αποκλειστικά για να αγοράσουν ναρκωτικά. Ο κουρέας-κομμωτής-έμπορος φυλακίστηκε στις φυλακές Marassi στην περιοχή Genovese.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

To 2023 αποδεικνύεται η θερμότερη χρονιά στην ιστορία: Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Copernicus-Οι κίνδυνοι για υγεία, γεωργία [videos]



Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: