Το πρωί της Δευτέρας στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του Βασίλη Βασιλικού: Η τελευταία του επιθυμία

Φωτογραφία αρχείου που εικονίζει τον Βασίλη Βασιλικό στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθήνα Σάββατο 13 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Το πρωί της Δευτέρας (4/12) στο Α’ Νεκροταφείο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του βραβευμένου συγγραφέα, Βασίλη Βασιλικού που έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 89 ετών.

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και διευκρίνισε πως τελευταία επιθυμία του είναι αντί στεφάνου να υποστηριχθεί το Έργο της «Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas», της οποίας υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος και Γενικός Γραμματέας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ανακοινώνει ότι η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Βασίλη Βασιλικού θα γίνουν τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών.

Επιθυμία του, είναι αντί στεφάνου, να υποστηριχθεί το Έργο της «Ακαδημία Λυρικής Τέχνης Maria Callas», της οποίας υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος και Γενικός Γραμματέας: ALPHA BANK ΙΒΑΝ: GR 42 0140 1030 1030 0232 0004 792 BIC: CRBAGRAAXXX ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY: «ΑΚΑΔΗΜΙA ΛΥΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜARIA CALLAS».

Η ΕΣΗΕΑ μετονομάζει το Μορφωτικό Ίδρυμα σε «Βασίλης Βασιλικός» στη μνήμη του σπουδαίου συγγραφέα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: