Το φοβερό χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Νίνας Κασιμάτη: Ορόσημο μνήμης και καθήκοντος για την αποκατάσταση της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης στην παρανόμως κατεχόμενη, επί 50 έτη, Κύπρο

FILE PHOTO: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη στο Στρασβούργο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΑΣΙΜΑΤΗ Ν, STR




Με τις ολόθερμες ευχές μου για υγεία, αγάπη, ευτυχία και προκοπή σ’ εσάς, τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας. Δύναμη σε κάθε άνθρωπο που δίνει τον αγώνα του!

Τα παραπάνω αναφέρει στο μήνυμα της, με τν ευκαιρία των Χριστουγέννων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη. Η Ελληνίδα βουλευτής επέλεξε μία διαφορετική κάρτα, η οποία θυμίζει την συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα, από το 1974, της παράνομης τουρκικής κατοχής. Γράφει:

Ορόσημο μνήμης και καθήκοντος για την αποκατάσταση της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης στην παρανόμως κατεχόμενη, επί 50 έτη, Κύπρο.

“Κύριε, βοήθα να θυμόμαστε
πως έγινε τούτο το φονικό
την αρπαγή, το δόλο την ιδιοτέλεια
το στέγνωμα της Αγάπης
Κύριε βοήθα να τα ξεριζώσουμε”
Από το ποίημα του Γιώργου Σεφέρη “Σαλαμίνα της Κύπρος”

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Νίνας Κασιμάτη, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνει ακόμα:

Χαρά, ειρήνη, αγάπη, φροντίδα, θρεπτικό φαγητό, σχολείο, παιχνίδι, τέχνη, βιβλία, αθλήματα και φυσικό περιβάλλον για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Αλληλεγγύη έμπρακτη σε όλες τις Γυναίκες που βάλλονται.

Δικαιώματα για κάθε ένα άτομο με αναπηρία, που πρέπει να μπορεί να χαρεί όλες όλες όλες τις χαρές και τις εκπληρώσεις της ζωής.

Ελπίδα στον πάσχοντα. Αγκαλιά στον λυπημένο. Προσφορά και καλοσύνη στον ανέστιο και τον πρόσφυγα.

Επαναπατρισμός.

Μέλλον για τον Νέο και τη Νέα στον τόπο μας και χαρούμενα οικογενειακά τραπέζια με πολλά παιδιά και ευτυχισμένους παππούδες και γιαγιάδες, στην πόλη και στο χωριό. Για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Αλληλεγγύη, Μνήμη, Πρόοδος, Σκέψη και Δράση με Πνεύμα και Ιδανικά υψηλά στον Λαό μας και

Κάθε Λαό που δοκιμάζεται από τους Ισχυρούς.

Ειρήνη και αληθινή Φιλία

Καλά Χριστούγεννα

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά σίγουρα πεθαίνει: Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επιδιώκει την καταστροφή της ενότητας της Ελληνοαμερικανικής Διασποράς;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: