Την επιμέλεια του 47χρονου γιού της ζητά η Σερ: «Θα φάει όλα του τα λεφτά στα ναρκωτικά», λέει, «έχει προβλήματα ψυχικής υγείας» [photos, videos]

FILE PHOTO: US singer Cher poses on the red carpet on arrival for the opening gala of the Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles, California, USA, 25 September 2021. The museum is set to open to the public on 30 September 2021. EPA/CAROLINE BREHMAN




Η Σερ φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση προσωρινής επιμέλειας του γιου της Ιλάιζα Μπλουο Άλμαν, επειδή ο 47χρονος κάνει κατάχρηση ουσιών και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τα δικαστικά έγγραφα που ήρθαν σε γνώση αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, όπως το  People και το TMZ , υποστηρίζουν ότι ο 47χρονος Άλμαν “είναι ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους οικονομικούς του πόρους”.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές στα έγγραφα αναφέρεται ότι ο Άλμαν «χρειάζεται επειγόντως» έναν επιμελητή για την προστασία της περιουσίας του .

 

 

Επιμέλεια χορηγείται από το δικαστήριο για άτομα που δεν είναι σε θέση να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις, όπως ασθενείς με άνοια ή ψυχικές ασθένειες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση οικονομικών υποθέσεων ή προσωπικών υποθέσεων ενός ατόμου ή και τα δύο.

Σύμφωνα με το TMZ, τα έγγραφα αναφέρουν ότι δικαιούται τακτικές πληρωμές από το καταπίστευμα που δημιούργησε ο αποθανών πατέρας του, μουσικός Γκρεγκ Άλμαν.

Τα δικαστικά έγγραφα, που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέρουν ότι ο Άλμαν «αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να διαχειριστεί τα περιουσιακά του στοιχεία λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών».

Και  προσθέτει: «Ο Ιλάιζα δικαιούται τακτικές αποδοχές από το καταπίστευμα, αλλά δεδομένων των συνεχιζόμενων ζητημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών, η [Σερ] ανησυχεί ότι τυχόν κεφάλαια που διανέμονται στον Ιλάιζα θα δαπανηθούν αμέσως για ναρκωτικά, αφήνοντας τον χωρίς περιουσιακά στοιχεία  για να φροντίζει τον εαυτό του και έτσι να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του ».

Η 77χρονη Σερ, αναφέρει το κείμενο της αίτησης, «δούλεψε ακούραστα για να βάλει τον Ιλάιζα σε θεραπεία και να του δώσει τη βοήθεια που χρειάζεται».

«Η [Σερ] αγαπά πάρα πολύ τον Ιλάιζα και ενεργούσε πάντα με γνώμονα τα συμφέροντά του», αναφέρει η αίτηση, προσθέτοντας ότι «δεν είναι σε θέση να συζητήσει τις προτιμήσεις του σχετικά με τον διορισμό προσωρινού επιμελητή» λόγω της «τρέχουσας ψυχικής και σωματικής του κατάστασης “.

«Οι φήμες δεν είναι αληθινές»

Σύμφωνα με το People, η ακρόαση για προσωρινή διαταγή έχει οριστεί επί του παρόντος για τις 5 Ιανουαρίου, με την ακρόαση για μόνιμη εντολή να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου.

Η Σερ αρνήθηκε πρόσφατα τους ισχυρισμούς ότι προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απαγάγουν τον Άλμαν από δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη.Η τραγουδίστρια είπε στο περιοδικό People «αυτή η φήμη δεν είναι αλήθεια».
Ο Άλμαν από πλευράς του δημοσίευσε πρόσφατα το hashtag “#imprisonmentviaconservatorship” σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Σερ ήταν παντρεμένη με τον Γκρεγκ Άλμαν από το 1975 έως το 1979.

Με πληροφορίες από BBC

Η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει με νέο άλμπουμ το 2024: «Τα λέμε του χρόνου» το μήνυμα στους θαυμαστές της [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: