Τι γράφει ο Τύπος στα κατεχόμενα για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη στην ομιλία του Κόλιν Στιούαρτ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρίσταται στο End of the Year Reception των Ηνωμένων Εθνών. Πηγή PIO / Σταύρος Ιωαννίδης




Εκτός από την «Κίπρις» που έχει ως κύρια είδηση στο σημερινό της πρωτοσέλιδο τη συνάντηση των δύο ηγετών στη δεξίωση που παραχωρούν κάθε χρόνο τα ΗΕ στο Λήδρα Πάλλας, οι υπόλοιπες ημερήσιες εφημερίδες δεν έχουν αναφορά ή ελάχιστη, στο γεγονός.

Ως δευτερεύον θέμα το προβάλλουν η Βολκάν, η Βατάν και η Χαβαντίς. Η πλειοψηφία του Τύπου δεν κάνει πρωτοσέλιδα καμία αναφορά.

Τόσο το «Μπαϊράκ», όσο και το κατοχικό «πρακτορείο ειδήσεων» αναφέρονται στη συνάντηση που είχαν οι δύο ηγέτες, περιγράφοντας ποιοι άλλοι παρέστησαν και κυρίως στην ομιλία του Ειδικού Αντιπροσώπου, Κόλιν Στιούαρτ και στην αναφορά ότι επίκειται η ανακοίνωση του διορισμού Απεσταλμένου από τον ΓΓ του ΟΗΕ και αυτό θα στρέψει και πάλι την προσοχή στην Κύπρο.

Ο κατοχικός ηγέτης δεν προέβη σε καμία δήλωση προς τ/κ ΜΜΕ είτε κατά την αποχώρησή του από τη δεξίωση, είτε κατά την επιστροφή του στο γραφείο του. Άλλωστε δεν υπήρχε παρά μόνο τηλεοπτικό συνεργείο του «Μπαϊράκ» στο Λήδρα Πάλλας.

Με πληροφορίες από (ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΓΒΑ)
Λευκωσία, Κύπρος

Ο λαός τον δικαίωσε – Η ιστορία τον επιβεβαίωσε: Το μήνυμα του ΔΗΚΟ για την 15η επέτειο θανάτου του Τάσσου Παπαδόπουλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: