Τέλος ο Στιβ Κούπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ: Προ των πυλών ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Nottingham Forest manager Steve Cooper ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Nottingham Forest in Manchester, Britain, 23 September 2023. EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέλυσε τον Στιβ Κούπερ, με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αντικατάστασή του.

Ο σύλλογος ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, 17ος στην Πρέμιερ Λιγκ, πήρε την απόφαση να απαλλάξει τον Κούπερ από τα καθήκοντά του μετά από ένα σερί έξι αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη και μόλις μία στα τελευταία 13 παιχνίδια.

Εκτός μεγάλου απροόπτου, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος τον περασμένο μήνα άφησε τη θέση του στην πρωτθλήτρια ομάδα της Σαουδικής Αραβικής Αλ Ιτιχάντ, πρόκειται να πάρει τη θέση του Κούπερ στο «Σίτι Γκράουντ».

Επίσης, είχε γίνει λόγος για ενδιαφέρον της Φόρεστ για τον πρώην προπονητή της Γουλβς Χουλέν Λοπετέγκι, ενώ η ιεραρχία του συλλόγου εξέτασε επίσης τον Όλιβερ Γκλάσνερ, τον Αυστριακό που οδήγησε τις Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Champions League.

Ο Εσπίριτο Σάντο οδήγησε τη Γουλβς στην άνοδο από την Τσάμπιονσιπ το 2018, προτού στη συνέχεια την φέρει στην έβδομη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: