Σκέψεις και για δεύτερη Κυριακή απεργίας από τους διαιτητές μετά τις απειλές κατά Παπαπέτρου: Κρίσιμη η συνάντηση της Παρασκευής

FILE PHOTO: Διαιτητές εισέρχονται στο γήπεδο πριν από τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Superleague, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Και προς δεύτερη Κυριακή απεργίας προσανατολίζονται οι διαιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαιτητές σε αυτή τη φάση δεν έχουν λάβει ούτε μία από τις εγγυήσεις που περίμεναν, ιδίως από πλευράς κυβέρνησης.

Η ΕΠΟ δεν τους… καίει τόσο υπό την έννοια ότι γνωρίζουν τα δεδομένα και έχουν αισθητά παράπονα εδώ και χρόνια.

Παρόλα αυτά λογικά θα προσέλθουν κανονικά στη συνάντηση της Παρασκευής, που προγραμματίστηκε για να γίνει με φυσική παρουσία των ιδίων και όχι μέσω τηλεφώνου ή ιντερνετικά, όπως έγινε μία συζήτηση χθες Τετάρτη.

Θυμίζουμε πώς σύμφωνα με τον ΚΑΠ η «δράση» στη μεγάλη κατηγορία θα επανεκκινήσει, όποτε συμβεί αυτό, από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή την 14η αγωνιστική.

Εάν οι ρέφερι και οι βοηθοί της Stoiximan Super League 1 δεν ακούσουν όσα θέλουν κυρίως από Κυβέρνηση και αρμόδια Υπουργεία έως την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη η διάθεση είναι να μην σφυρίξουν ούτε και στην 15η αγωνιστική.

Άρα να πρτοχωρήσουν σε μία 2η αγωνιστική ημέρα απεργίας όπου δεν θα εκπληρώσουν τα διαιτητικά τους καθήκοντα στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που βέβαια θα δημιουργήσει ακόμα πιο μεγάλο πρόβλημα με τις ημερομηνίες.

Mε πληροφορίες από Gazetta

Στις εισαγγελικές αρχές καταθέτει τα επόμενα 24ωρα ο Γιάννης Αλαφούζος για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: