Σε Αντιπτέραρχο προάγεται μετά θάνατον ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας [βίντεο]

Ο άτυχος επισμηναγός Επαμειώνδας Κωστέας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με τον πτώση του εκαπιδευτικου αεροπλάνου Τ2 Πηγή ΓΕΑ




Με Προεδρικό Διάταγμα που θα εκδοθεί, με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια, κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και απόφασης του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), απονέμεται ο βαθμός του Αντιπτεράρχου στον Επισμηναγό (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος απεβίωσε κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο.

Νωρίτερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιήθηκε τελετή απόδοσης τιμών τη μνήμη του πεσόντα αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η τελετή έγινε κατά την έπαρση της σημαίας σε μεσίστια θέση, λόγω του τριήμερου πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, καθώς και άλλα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ένοπλων Δυνάμεων, Παναγίας Παντάνασσας.

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο επισμηναγό είπαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μεγάλη Μαντίνεια του Δήμου Δυτικής Μάνης συγγενείς και φίλοι.




Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ρίγη συγκίνησης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, στις 11 η κηδεία του στη Δυτική Μάνη [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: