Πέθανε στα 39 του χρόνια ο τραγουδιστής Νίκος Φλωρινιώτης: Έξι μήνες μετά τον πατέρα του Γιάννη [videos]

FILE PHOTO: Ο Νίκος Φλωρινιώτης μιλά για την μάχη του με τον καρκίνο σε εκπομπή του STAR TV. Screenshot via Glomex@STAR TV




Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο τραγουδιστής Νίκος Φλωρινιώτης σε ηλικία 39 ετών.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλευόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ήταν γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου 2023.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης μιλούσε ανοιχτά για την ασθένειά του.

Πριν από τρεις εβδομάδες είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία από το νοσοκομείο στο Instagram, όπου τον είχε επισκεφθεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ευχαριστώντας τον εγκάρδια.

 

 

Ο Νίκος Φλωρινιώτης δεν είχε κάνει γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, μέχρι και τις πρώτες μέρες, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Μαζί με τη μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη και την αδερφή του, Άννα, ο Νίκος Φλωρινιώτης έδωσε μια κοινή συνέντευξη για τον πατέρα του, στο «Πρωινό». Εκεί, ακούστηκε η μητέρα του να λέει: «Ο Νίκος ειδικά δεν πρέπει να στεναχωριέται. Δεν είναι της παρούσης. Δεν πρέπει να στενοχωριέται το παιδί το μικρό» χωρίς να δίνει ακόμη λεπτομέρειες.

 



Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας ότι στην αρχή αδιαφορούσε για τα σημάδια που του «έστελνε» το σώμα του.

«Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και covid, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορωνοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά» είπε.




 




 

Συνεχίστηκε και στις 18/12 η πρωτοκαθεδρία του MEGA στο δελτίο ειδήσεων: Στη δεύτερη θέση ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1: Όλες οι μετρήσεις ανά ζώνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: