Πατροκτονία στα Καλύβια: Χρόνια κακοποίηση επικαλείται ο 16χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του

FILE PHOTO: Περιπολικό της ΕΛΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Την επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του, επικαλείται ως κίνητρο για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του ο 16χρονος, που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του, επιφέροντάς του πολλές μαχαιριές στο σπίτι όπου ζούσαν οι δυο τους.

Η μητέρα του θύτη και πρώην σύζυγος του θύματος καθώς και ο 19χρονος αδελφός του, ζουν σε άλλο σπίτι, καθώς το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ο 16χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι οι τσακωμοί με τον πατέρα του ήταν συνεχείς και περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει από το σπίτι, ωστόσο «δεν άντεξε».




 

Από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 16χρονος σκότωσε τον πατέρα του στην είσοδο του σπιτιού τους στα Καλύβια, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ενώ η είσοδος του σπιτιού ήταν γεμάτη αίμα.

Ο ανήλικος, ο οποίος μετά το φονικό ειδοποίησε τη μητέρα και τον αδελφό του, υποστήριξε ότι ήταν «εν βρασμώ ψυχής» και ότι η δολοφονία έγινε πάνω στον καβγά. Νεότερες πληροφορίες πάντως δείχνουν ότι ο 16χρονος περίμενε τον πατέρα του στην είσοδο της πολυκατοικίας, κρατώντας τα δύο μαχαίρια.

Η μητέρα του ανήλικου ήταν αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία για το τραγικό περιστατικό, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο σπίτι που έγινε το έγκλημα, όπου εντόπισαν νεκρό τον 71χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του 16χρονου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες, ενώ στον οργανισμό του δεν βρέθηκε αλκοόλ.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Οικογενειακή τραγωδία στα Καλύβια: 16χρονος σε παράκρουση μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: