Ο Νικ Κύργιος δεν θα παίξει στο Australian Open, λόγω των πολλών τραυματισμών

FILE PHOTO: epa10688814 Nick Kyrgios of Australia in action during his first round match against Yibing Wu of China at the ATP Boss Open tennis tournament in Stuttgart, Germany, 13 June 2023. EPA, RONALD WITTEK




Ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Australian Open, σε μία απόφαση που όπως είπε «του ραγίζει την καρδιά», καθώς συνεχίζει να παλεύει για να επιστρέψει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετά από μακροχρόνια απουσία λόγω τραυματισμών.

Ο -ελληνικής καταγωγής- Αυστραλός τενίστας, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο και στην συνέχεια υπέστη ρήξη συνδέσμου στον καρπό.

«Αυτή είναι μια πολύ απογοητευτική στιγμή για εμένα, αλλά δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο Australian Open του 2024», αποκάλθυψε ο Κύργιος στον συνδρομητικό ιστότοπο OnlyFans, όπου εντάχθηκε ως δημιουργός περιεχομένου την περασμένη εβδομάδα και πρόσθεσε:

«Προφανώς ραγίζει την καρδιά μου. Είχα τόσες πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις εκεί, και θέλω απλώς να επιστρέψω στην κορυφή του παιχνιδιού μου και να κάνω τα πράγματα σωστά, όμως χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο. Ακόμη κι εάν δεν συμμετάσχω εφέτος στην διοργάνωση, θα είμαι παρών και θα σχολιάζω τους αγώνες, θα είμαι εκεί».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο εντυπωσιακός Δημήτρης Μάρκος «διέλυσε» το Πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό των 800μ ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: