Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο Γαλλίδας ηθοποιού που είχε καταγγείλλει τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική βία-Αρχισε αστυνομική έρευνα [videos]

FILE PHOTO – French actor and cast member Gerard Depardieu EPA/ANTONIO PEDRO SANTOS *** Local Caption *** 54589330




Μια έρευνα ξεκίνησε για τα αίτια του θανάτου μιας ηθοποιού που κατηγόρησε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική βία, ιδίως σε μια ανάρτηση στο Facebook από το 2019, ανέφερε η εισαγγελία του Παρισιού, με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Στις 29 Νοεμβρίου, ένας άνδρας ανέφερε ότι η σύντροφός του, η ηθοποιός Emmanuelle Debever, 60 ετών, «έφυγε από το σπίτι αφήνοντας ένα ανησυχητικό σημείωμα», σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Μια επείγουσα έρευνα για εξαφάνισης ανατέθηκε στη συνέχεια στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.

Στη συνέχεια, η υπόθεση «συνδέθηκε με την ανακάλυψη, από το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος 7ου διαμερίσματος, μιας γυναίκας που είχε πηδήξει από μια γέφυρα στον Σηκουάνα», πρόσθεσε η εισαγγελία.

«Ανασύρθκε από τους πυροσβέστες» και «μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», σύμφωνα με την ίδια πηγή. Πέθανε στις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης. «Το γεγονός αναφέρθηκε τότε στα μέσα ενημέρωσης ότι αυτή η ηθοποιός είχε παραπονεθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ιδίως μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook το 2019», πρόσθεσε η εισαγγελία.

Κατηγορείται από πολλές δεκάδες γυναίκες

«Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το νέο στοιχείο, ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του θανάτου» και ανατέθηκε στην 3η δικαστική αστυνομική περιφέρεια, η οποία πρέπει «να διερευνήσει τις συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτόν τον θάνατο».

Την ίδια μέρα, 7 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε ένα τεύχος του ερευνητικού περιοδικού Complément d’investigation αφιερωμένο στον ηθοποιό, που έγινε στόχος πολλαπλών κατηγοριών.

Στην ανάρτησή της στο Facebook το 2019, η Emmanuelle Debever μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας Danton του Wajda, παραγωγής 1982. «Το ιερό τέρας είχε επιτρέψει στον εαυτό του πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια αυτών των γυρισμάτων… Εκμεταλλευόμενος την οικειότητα… Γλιστρώντας το μεγάλο του πόδι κάτω από τις φούστες μου για να με κάνει να νιώσω καλύτερα.», έγραψε συγκεκριμένα.

Αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου, έχοντας αναμεταδώσει την ανάρτηση, ανέφεραν την αρχειοθέτηση, το 2019, καταγγελίας για βιασμό και σεξουαλική επίθεση που κατέθεσε η Emmanuelle Debever κατά του γαλλικού γίγαντα του κινηματογράφου.

Η εισαγγελία δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αυτή τη διαδικασία το απόγευμα της Τετάρτης. Επιπλέον, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται από τον Δεκέμβριο του 2020 για βιασμό και σεξουαλική επίθεση μετά από άλλη καταγγελία, η ηθοποιός Charlotte Arnould κατήγγειλε δύο βιασμούς στο σπίτι του ηθοποιού στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου 2018. Από τότε, περίπου δέκα άλλες γυναίκες τον κατηγόρησαν στον Τύπο, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Hélène Darras.

Mε πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Ο γιός του Μπάιντεν ξεσπά για τις εναντίον του κατηγορίες: Εξι χρόνια είμαι στόχος του περιβάλλοντος Τραμπ για να πλήξουν τον πατέρα μου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: